Aa

Aa

Септембар 2024

Барошевић отворила реконструисане просторије Удружења параплегичара Срема у Руми

Помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић отворила је данас, на Међународни дан особа са повредама кичмене мождине, са председником општине Рума Душаном Љубишићем и председницом Удружења параплегичара Срема Бојаном Гладовић, реконструисане просторије овог удружења, за шта је Министар

Старовић председавао Одбором за неговање традиција ослободилачких ратова Србије

Данас је одржана прва седница Одбора Владе Републике Србије за неговање традиција ослободилачких ратова Србије у новом сазиву, којом је председавао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић. На седници је усвојена измена и допуна актуелног Државног програма обележавања годишњица историјских догађаја ослободилачких ратова Србије.

Обележена 218. годишњица од Боја на Делиграду

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је државну церемонију поводом обележавања 218. годишњице од Боја на Делиграду, у месту Делиград код Алексинца.

 

Војним инвалидима и цивилима инвалида рата годишња дозвола за риболов 800 динара

За све војне инвалиде и цивиле инвалиде рата годишња дозвола за 2025. годину за риболов износиће 800 динара. На иницијативу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарство заштите животне средине донело је Правилник о вредности дневне, вишедневне и годишње дозволе за рекреативни риболов за 2025.

Обележавање 218. годишњице од Боја на Делиграду

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће 4. септембра 2024.године државну церемонију поводом обележавања 218. годишњице од Боја на Делиграду.