Aa

Aa

Јун 2024

Обележена 111. годишњица од Брегалничке битке у Штипу, Р. Северна Македонија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић предводио је државну церемонију полагања венаца и одавања највиших државних и војних  почасти поводом обележавања 111. годишњице од Брегалничке битке на брду Каленица у Штипу, Република Северна Македонија.

 

Министар Старовић на обележавању Дана сећања на владавину кнеза Лазара

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије Немања Старовић  присуствовао је државној церемонији обележавање Дана сећања на владавину кнеза Лазара у манастиру Раваница.

 

Обележавање 111. годишњице од Брегалничке битке у Штипу, Р. Северна Македонија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања највиших државних и војних  почасти поводом обележавања 111. годишњице од Брегалничке битке.

 

Државни секретар Антић на обележавању Српско – словачких комеморативних свечаности у Крагујевцу

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је, у име Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Владе Републике Србије, церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања Српско – словачких комеморативних свечаности, у оквиру комплекса Словачког војног гробља у Крагујевцу.

Српско-словачке комеморативне свечаности у Крагујевцу

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије Владе Републике Србије, предводиће церемонију обележавања Српско – словачких комеморативних свечаности, које ће бити одржане 21.

СМЕРНИЦЕ ЗА БЕЗБЕДАН И ЗДРАВ РАД НА ОТВОРЕНОМ ПРИ ВИСОКИМ ТЕМПЕРАТУРАМА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања апелује на послодавце да за време трајања  високих спољних температура, изнад 36°C, а нарочито у периоду од 11 – 16 часова, уколико то дозвољава процес рада, организују рад на отвореном, у делатности грађевинарства, пољопривреде,  комуналној делатности, на такав начин да се избегне обављање тешких физичких п

Министар Старовић на додели кључева за социјално становање у Ваљеву

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић доделио је у Ваљеву кључеве 20 станова корисницима социјалног становања у оквиру Програма „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији“. 

 

Министар на додели кључева станова за социјално становање у Ваљеву

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић присуствоваће у среду 19. јуна у 12 часова, свечаном уручењу кључева и уговора за 20 станова, који су намењени корисницима социјалног становања. 

 

Министар Старовић честитао Курбан Бајрам

Министар рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић честитао је Курбан Бајрам Реису-ул-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести, са жељом да им празник донесе радост и срећу.