Aa

Aa

Старовић на обележавању 110. годишњице од Церске битке

Старовић на обележавању 110. годишњице од Церске битке

Старовић на обележавању 110. годишњице од Церске битке

Читај ми

Изасланик председника Републике Србије  и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић, предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 110. годишњице од Церске битке.

 

Државна церемонија ће се одржати у понедељак, 19. августа у 14 часова, у оквиру спомен – комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице.

 

Поред изасланика председника Републике, венце ће положити представници Министарства одбране и Војске Србије, начелник  Мачванског округа, градоначелници Лознице и  Шапца, представници околних градова и општина, амбасада, као и представници удружења и грађана опредељених за неговање традиција ослободилачких ратова.

 

Након церемоније полагања венаца и одавања почасти, присутнима ће се поводом 110. годишњице од Церске битке обратити изасланик председника Републике министар Немања Старовић.

 

Молимо све заинтересоване медије да се акредитују на press@minrzs.gov.rs ( име, презиме, број личне карте) најкасније до недеље до 18 часова.

Такође, молимо да на место догађаја, сви медији дођу најкасније до 13 часова.