Aa

Aa

Видојевић на обележавању Дана СОС Дечијег села Краљево

Видојевић на обележавању Дана СОС Дечијег села Краљево

Видојевић на обележавању Дана СОС Дечијег села Краљево

Читај ми

В.д. помоћника министра у Сектору за социјалну заштиту Марина Видојевић присуствовала је обележавању Дана СОС Дечијег села Краљево.

  

У свом обраћању, Видојевић је рекла да на младима свет остаје, зато сваког дана морамо да будемо чврсти у својој намери и истрајни у раду да им омогућимо услове за још боље сутра.

 

„Република Србија на челу са председником Александром Вучићем данас је стабилна и сигурна држава, која деци може да понуди добре услове за одрастање. Честитам Дан СОС Дечијег села Краљево, моја врата ће увек бити отворена за сву децу, у жељи да пружим подршку и помоћ у домену своје надлежности”, истакла је Видојевић.

 

Видојевић је поручила да је за бављење пословима из области социјалне заштите потребна велика људска снага.

 

 

„Као неко ко је читав свој радни век посветио деци и младима, потпуно разумем изазове са којима се сусрећете. Дечији осмех поправља све, и ако помогнете макар једној породици урадили сте велику ствар, а ви помажете многима и зато будите поносни на себе и једни другима будите ветар у леђа и у временима која долазе“, закључила је она.

 

Овом приликом, свечано је отварен Дневни боравак за рад са децом и младима у сукобу са законом, родитељима, школом и заједницом.