Aa

Aa

Видојевић на обележавању 60. година постојања Центра за социјални рад Суботица

Видојевић на обележавању 60. година постојања Центра за социјални рад Суботица

Видојевић на обележавању 60. година постојања Центра за социјални рад Суботица

Читај ми

В.д. помоћника министра у Сектору за социјалну заштиту Марина Видојевић присуствовала је обележавању  60. година постојања Центра за социјални рад Суботица и том приликом истакла да је то важан јубилеј, не само за институцију, већ и целокупну заједницу.

 

„Шест деценија представљају дуг и плодан период током којег је центар за социјални рад био стуб подршке, снаге и ослонца многим људима у овом граду. Кроз све те године, овај Центар је био непресушни извор емпатије, разумевања и помоћи онима који су се суочавали са изазовима и тешкоћама,“ рекла је Видојевић.

 

Помоћник министра је указала да су запослени у Центру својим несебичним радом и посвећеношћу, свакодневно исписивали приче о нади, охрабрењу и новим почецима за многе људе, као и да  њихова преданост послу треба да буде узор и инспирација другима. Она је рекла да је  Центар за социјални рад Суботица  симбол солидарности и заједништва.

 

„Управо на томе посвећено ради и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Следећи јасну политику председника Александра Вучића, радимо предано на осигуравању боље будућности за наше грађане. Систем социјалне заштите од неизмерне важности у нашој мисији, пружања подршке и помоћи онима којима је она потребна. Сви заједно постигли смо велике резултате, а тако ћемо наставити и у будућности,“ нагласила је Видојевић на свечаности поводом обележавању 60. година постојања Центра за социјални рад Суботица.