Aa

Aa

Трагично изгубио живот помоћник министра Милош Ковачевић

Трагично изгубио живот помоћник министра Милош Ковачевић

Трагично изгубио живот помоћник министра Милош Ковачевић

Читај ми

Са великом тугом обавештавамо да је в.д. помоћника министра у Сектору за борачко-инвалидску заштиту Милош Ковачевић трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи која се догодила данас у раним јутарњим часовима код Пожаревца. 

 

Колега Милош Ковачевић током свог рада у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дао је велики допринос унапређењу положаја бораца, ратних-војних инвалида и породица палих бораца, градећи чврсте и пријатељске везе са удружењима из области борачко-инвалидске заштите. Својом посвећеношћу, личним залагањем и вредним радом, колега Милош је померао границе, учећи свакога од нас да је сваки проблем решив, а циљ остварив.

 

Колега Милош Ковачевић остаће упамћен, не само као велики професионалац у свом послу и изванредан колега кога су сви волели и поштовали, већ и као човек који је дубоко и искрено волео своју породицу, али и своју државу и свој народ. Памтићемо га као оца и супруга, пријатеља и колегу, али и великог патриоту.

 

Колектив Министарства изјављује породици Коваћевић најдубље и најискреније саучешће поводом трагичне смрти колеге и пријатеља Милоша Ковачевића.

 

Место и време сахране биће накнадно саопштени.