Aa

Aa

Састанак и конференција за штампу министра Николе Селаковића и председника Светске федерације ветерана

Састанак и конференција за штампу министра Николе Селаковића и председника Светске федерације ветерана

Састанак и конференција за штампу министра Николе Селаковића и председника Светске федерације ветерана

Читај ми

Уочи одржавања 30. генералне скупштине и конгреса Светске федерације ветерана (Београд, 6 – 10. март), министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић састаће се сутра, 6. марта у 11 часова са председником Светске федерације ветерана Дан Виго Бергтуном. Састанак ће се одржати у згради Владе Р. Србије, Немањина 11, Историјски салон, 4. спрат.

 

Састанку ће присуствовати и председник СУБНОР-а генерал Видосав Ковачевић, као и заменик министра одбране Гане Кофи Аманква-Ману.

 

Представницима медија биће омогућено да сниме почетак састанка, након којег ће у 11.45 часова у Прес сали Владе Р. Србије бити одржана конференција за новинаре, на којој ће говорити:

  1. председник Светске федерације ветерана Дан Виго Бергтун
  2. председник СУБНОР-а генерал Видосав Ковачевић
  3. министар Никола Селаковић

 

Након наведеног, министар Никола Селаковић ће се истог дана састати и са Високим комесаром Краљевине Марока за ветеране и бивше припаднике Армије ослобођења Марока и потпредседником Светске федерације ветерана Мустафом ел Ктиријем. Састанак ће се одржати у 13 часова, у згради Владе Р. Србије (Немањина 11), салон бр. 139, 4. спрат. Представницима медија биће омогућено снимање почетка састанка.

 

Уколико сте заинтересовани да испратите наведене догађаје, молимо вас да акредитације (назив редакције, име и презиме, број личне карте) пошаљете најкасније до сутра, 6. марта, до 9 часова на електронску пошту: press@minrzs.gov.rs

 

После 70 година, у Београду се од 6. до 10. марта ове године одржава 30. генерална скупштина и конгрес Светске федерације ветерана, када ће Србију посетити 113 делегата из 40 земаља света. Домаћин овом значајном скупу је СУБНОР Србије уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а под покровитељством председника Републике Србије Александра Вучића.

 

Контакт особе:

СУБНОР Србије: Јасмина Андрић, 0638864733

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања: 

Милица Вучковић, 0648135073