Aa

Aa

ПРОМОЦИЈА ПРИЈАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ У НОВОМ САДУ

ПРОМОЦИЈА ПРИЈАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ У НОВОМ САДУ

ПРОМОЦИЈА ПРИЈАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ У НОВОМ САДУ

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић ће у понедељак 3. априла, заједно са градоначелником Новог Сада Миланом Ђурићем и директором Републичког фонда ПИО Рељом Огњеновићем, присуствовати закључењу споразума о сарадњи између Републичког фонда ПИО - Филијала Нови Сад и новосадских јавних предузећа, која ће обезбедити погодности пензионерима путем пензионерских картица. Закључење споразума одржаће се у свечаној сали Градске куће у Новом Саду у 11 часова, а сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање/сликање потписивање Споразума.

 

Након тога, министар Селаковић ће у 12 часова на Тргу слободе, заједно са градоначелником Ђурићем и директором Огњеновићем, обићи промотивне пултове где ће запослени Републичког фонда ПИО заинтересованим пензионерима пружати у току дана све неопходне информације о начину коришћења картице. Том приликом, биће организоване изјаве за медије.

 

Истог дана у 13.30 часова, министар Никола Селаковић и градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обићи ће и реконструисани Клуб пензионера „Слана бара“ (Задружна улица бр. 17, Слана бара, Нови Сад), који функционише у оквиру Геронтолошког центра Нови Сад.