Aa

Aa

Потписивање Споразума о учинку са Националном службом за запошљавање за 2023. годину

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић, потписаће Споразум о учинку Националне службе за запошљавање, у понедељак 20. фебруара 2023. године у 13 часова у Палати Србија (Булевар Михајла Пупина 2) у Браон салону. Споразум дефинише циљеве, планове и активности Националне службе за запошљавање, као и средства за реализацију мера активне политике запошљавања, којим ће у 2023. години бити укључено 21.205 незапослених л

Потписивање Споразума о учинку са Националном службом за запошљавање за 2023. годину

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић, потписаће Споразум о учинку Националне службе за запошљавање, у понедељак 20. фебруара 2023. године у 13 часова у Палати Србија (Булевар Михајла Пупина 2) у Браон салону.

 

Споразум дефинише циљеве, планове и активности Националне службе за запошљавање, као и средства за реализацију мера активне политике запошљавања, којим ће у 2023. години бити укључено 21.205 незапослених лица.

 

Молимо све заинтересоване медије да акредитације пошаљу на електронску пошту  press@minrzs.gov.rs најкасније до понедељка, 20. фебруара до 10 часова.