Aa

Aa

Нова медицинска опрема за Геронтолошки центар Београд

Нова медицинска опрема за Геронтолошки центар Београд

Нова медицинска опрема за Геронтолошки центар Београд

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и генерални директор компаније Бамби Драган Стајковић потписали су Уговор о донацији у вредности од око 3 милиона динара, медицинске опреме чији ће крајњи корисник бити Дом Бежанијска Коса, а у циљу подршке побољшању услова живота корисника и њихове медицинске неге.

 

Овом донацијом су обезбеђена четири апарата за искашљавање, као и осам апарата за терапију кисеоником, у укупној вредности од 2.867.520,00 динара.

 

Министар Ђорђевић је захвалио компанији Бамби на донацији истакавши да му је изузетно драго што у Србији постоји велики број друштвено одговорних компанија, које својим донацијама, у многим сегментима, грађанима Србије олакшавају живот и чине га квалитетнијим. 

 

„Донације медицинске опреме обезбедиће још бољу негу корисника. Ресор којим руководим свакодневно се труди да обезбеди што боље услове живота наших најстаријих грађана. Значајно је што друштвено одговорне компаније имају слуха за наше кориснике, те верујем да ћемо заједничким трудом и ангажовањем успети да им обезбедимо негу на највишем могућем нивоу и најбоље услове за живот“, рекао је Ђорђевић.

 

Генерални директор компаније Бамби Драган Стајковић рекао је да од је како кренула Kовид криза, компанија Бамби подржала преко 30 здравствених установа, организација и градова. 

 

„Поносни што са Министарством рада закључујемо Уговор о донацији медицинске опреме за кориснике Геронтолошког центра Београд на Бежанијској коси. Ми свакако настављамо са нашим хуманим акцијама и трудићемо се да пружимо помоћ у правом тренутку и када је то најпотребније, рекао је Стајковић. 

 

Потписивању је присуствовао и в.д. директора Установе Геронтолошки центар Срђан Димитријевић.