Aa

Aa

Најстарији разумеју мере владе

Најстарији разумеју мере владе

Читај ми

БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Александар Вулин честитао је корисницима Геронтолошког центра Београд на Бежанијској коси Нову годину и захвалио пензионерима што су подржали владу у тешким мерама.

"Без подршке пензионера, без подршке наших најстаријих, без подршке оних који су стварали ову земљу и који су и даље спремни да се жртвују за своју земљу, за будућност своје деце, својих унука ништа ми не бисмо успели", рекао је Вулин приликом обиласка.

Он је додао да влада бележи успехе захваљујући томе што грађани верују да су промене потребне и могуће.

"Без подршке грађана Србије ни ова влада, ни било ко од нас не би ништа могао да уради и мој долазак вечерас је само покушај да им кажем хвала, да поделимо ову радост због новогодишњих празника, али и да они виде колико је влади стало до сваког од њих", нагласио је он.

Према његовим речима, влада је показала да је социјално одговорна, јер је једина у Европи која није умањила социјална давања у години кризе и која ни на који начин није штедела на онима којима је најтеже.

"Наши најстарији суграђани нас разумеју, разумеју своју земљу, разумеју које су њене потребе и радује ме што су имали храбрости да заједно са нама кажу да неће да продају будућност своје деце као што су то радили неки пре нас", рекао је Вулин.

Он је грађанима пожео пуно здравља, среће уз поруку да наставе да воле своју земљу.

"Желим им да личе на себе какви смо били некада, да буду усправни као они што су били пре нас, да будемо достојни оних који ће тек корачати за нама. Желим им Србију која је вредна борбе и желим им годину која је вредна понављања", поручио је Вулин.