Aa

Aa

Министарству донирано 5000 заштитних маски

Министарству донирано 5000 заштитних маски

Министарству донирано 5000 заштитних маски

Читај ми

На име помоћи у борби против заразне болести COVID -19 изазване вирусом SARS-COV-2, Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Општина Босилеград донирала је 5000 заштитних маски. 

 

Уговор о донацији потписали су министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и председник општине Босилеград Владимир Захаријев. 

 

Министар Ђорђевић захвалио је председнику општине Босилеград на донацији и истакао да је она заиста од великог значаја у борби против епидемије корона вируса. Како је навео, ово је још једна у низу помоћи која је стигла Министарству и верује да ће их бити још.

 

„Свим општинама и друштвено одговорним предузећима, који су препознали свој значај у овој ситуацији са којом се сви заједно боримо, дугујемо једну велику захвалност. Њихова помоћ не значи само Министарству, већ свим грађанима и корисницима установа које су у нашој надлежности и којима ће иста бити и прослеђена. Циљ нам је да покажемо и докажемо да заједно можемо да победимо све и да је слога, подршка и разумевање међу грађанима оно што нашу земљу чини посебном“, рекао је Ђорђевић.

 

Председник општине Босилеград Владимир Захаријев истакао је да му је драго што је његова општина на неки начин могла да допринесе бољој заштити наших грађана и самим тим успешнијој борби против вируса COVID-19. Како каже, није битно колико, већ да сви који могу дају свој допринос, јер тиме ћемо сигурно брже изаћи из ове тешке ситуације.