Aa

Aa

Министарка Кисић уручила кључеве станова припадницима снага безбедности

Министарка Кисић уручила кључеве станова припадницима снага безбедности

Министарка Кисић уручила кључеве станова припадницима снага безбедности

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић уручила је припадницима снага безбедности кључеве станова који су у Земуну изграђени у оквиру Пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности.

 

Данас су додељени кључеви првих 375 станова,од укупно 1.000, колико је планирано у овом насељу.

 

Кисић је поручила да је држава, реализацијом пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности у неколико градова Србије, који је покренуо председник Републике Србије Александар Вучић, показала да испуњава све што је обећано.

 

Проф. др Кисић је подсетила да радови на изградњи станова у Београду, Новом Саду, Крушевцу, Краљеву, Врању и Сремској Митровици нису стали ни за време пандемије Ковид 19.  

 

„Веома сам срећна што са вама делим ове посебне тренутке у животу сваког од нас, а то је дан када добијемо кључеве сопственог стана“, рекла је Кисић и додала да је пре само две године на месту данашњег, модерног насеља, била пољана.

 

Министарка Кисић је будућим станарима пожелела много лепих и срећних тренутака у новим домовима и да се у њима чује што више дечијег смеха.  

 

Уручењу кључева присуствовали су и потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Небојша Стефановић, градоначелник Београда Зоран Радојчић, представници Министарства правде, Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције.