Aa

Aa

Министар Вулин: Танјуг може што и велике светске агенције

Министар Вулин: Танјуг може што и велике светске агенције

Читај ми

НИШ – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је вечерас у Нишу, након отварања изложбе “Између граница…” Новинске агенције Танјуг, да тај медиј функционише у складу са законом и да може оно што може мало која светска агенција.

На питање новинара да прокоментарише статус Танјуга, Вулин је рекао да не зна детаље, али да је јасно да Танјуг функционише и указао да је Министарство културе и информисања задужено за то.

“Мени је драго да Танјуг ради и постоји и сигуран сам да је свим колегама новинарима, такође, то веома драго. Сигурно нико од вас не жели да и један новинар Тањуга остане без посла и да сте сви веома срећни што имате прилику да вам Тањуг покаже овакву изложбу, и што може да уради нешто што може мало која европска и светска агенција”, навео је Вулин.

Министар је поновио да је сигуран колеге новинари са њим деле то мишљење.

Танјугова изложба "Између граница...", посвећена је мигрантској кризи, а отворена је у Официрском дому у Нишу.

Репортери Агенције бележили су на лицу места, између јужних и северних граница Србије, пут којим су из једне у другу неизвесност прошле десетине хиљада људи и све кључне детаље мигрантске и избегличке кризе невероватних размера, која и даље траје, а за коју Европа нема решење.