Aa

Aa

Министар Вулин: Кога је Вокер представљао?

Министар Вулин: Кога је Вокер представљао?

Читај ми

„Избори на Косову биће још једно од оправдања за померање примена споразума о формирању ЗСО на Косову“, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин после обиласка привременог прихватног центра за мигранте у Суботици.


"Нисмо ни до сад имали изборе па заједница није формирана, биће то сигурно једно од оправдања. Одлагање примене споразума је манир представника власти у Приштини", рекао је Вулин.
Он се још једном осврнуо на деловање америчког дипломате Вокера, рекавши да то што он сада говори може да буде важно или неважно, али је важно у смислу поруке коју шаље и у смислу одобравања које видимо код готово свих албанских политичара.
"Важније од тога јесте шта је он радио, кога је представљао и како је доносио одлуке које су биле далекосежне за Србију, па је ишло чак до тога да се ова земља бомбардује у НАТО агресији. Важно је видети да ли су његове одлуке биле одлуке непристрасног представника ОЕБС-а или су то биле одлуке албанског лобисте“, рекао је министар Вулин.