Aa

Aa

Министар Селаковић у посети Зрењанину

Министар Селаковић у посети Зрењанину

Министар Селаковић у посети Зрењанину

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић посетиће сутра, 21. фебруара у 10 часова, предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Стил“ д.о.о. у Зрењанину (адреса: Панчевачка 122).

 

Том приликом, министар Селаковић и градоначелник Града Зрењанина Симо Салапура, разговараће и са представницима Удружења предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Републике Србије (УИПС).

 

Након обиласка предузећа и разговора са представницима УИПС-а, биће организоване изјаве за медије.

 

Након обиласка предузећа „Стил“ д.о.о, министар Селаковић ће у 13 часова, заједно градоначелником г. Салапуром у Градској кући у Зрењанину (адреса: Трг слободе 10), поделити борачке легитимације за 115 грађана Зрењанина, који су остварили права из области борачко-инвалидске заштите. Након поделе борачких легитимација, предвиђене су изјаве за медије.

 

Поред наведеног, министар Селаковић ће се у 15 часова састати и са директорима филијала Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, Националне службе за запошљавање, као и руководиоцима Центра за социјални рад, Геронтолошког центра и Инспектората за рад. 

 

Састанак ће се одржати у Градској кући (Трг слободе 10), а медијима ће бити омогућено да сниме почетак састанка у трајању од 5 минута (покривалице).


 

Контакт особа:

Милица Вучковић

064 813 50 73