Aa

Aa

Министар Ђорђевић разговарао са амбасадорком Израела Алоном Фишер Кам

Министар Ђорђевић разговарао са амбасадорком Израела Алоном Фишер Кам

Министар Ђорђевић разговарао са амбасадорком Израела Алоном Фишер Кам

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са амбасадорком Државе Израел Алоном Фишер Кам, која завршава свој мандат у Републици Србији.

 

Министар Ђорђевић истакао је да је са амбасадорком Кам имао одличну сарадњу и захвалио јој се на ангажовању које је пружила у циљу унапређења односа Србије и Израела и сарадње две земље у областима које су у надлежности ресорног министарства.

 

„Надам се да ће се сарадња са Израелом наставити истим интензитетом и са наследником амбасадорке Кам. Захвални смо Израелу, који може да послужи као пример свим осталим државама када је у питању повратак младих из дијаспоре, на саветима и помоћи у циљу спречавања економских миграција у нашој земљи“, рекао је Ђорђевић.

 

Амбасадорком Државе Израел Алоном Фишер Кам захвалила је министру Ђорђевићу на сарадњи и покренутим иницијативама и пројектима и истакла да постоји још простора за додатно унапређење односа Србије и Израела.

 

„Србија је за нас пријатељска земља и верујем да ће се билатерални односи кретати само узлазном путањом. Посебно ми је драго што је за време мог мандата амбасада Израела донирала 12 инвалидских колица Дому за децу ометену у развоју „Колевка“ у Суботици“, рекла је Кам.