Aa

Aa

Министар Александар Вулин се састао са делегацијом америчке хуманитарне и развојне агенције Catholic Relief Services

Министар Александар Вулин се састао са делегацијом америчке хуманитарне и развојне агенције Catholic Relief Services

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао са данас са делегацијом америчке хуманитарне и развојне агенције CRS (Catholic Relief Services), коју је предводила председница и извршна директорка CRS, др Керолин Ву.


Представници CRS похвалили су начин на који се Република Србија суочава са мигрантском кризом трудећи се да сачува достајанство људи који пролазе кроз Србију и пружајући им сву неопходну помоћ и подршку.
Керолин Ву је истакла да изузетно цени труд који се улаже и да сматра да је то прави начин на који се треба односити према мигрантима, а посебно је истакла да су Србија, као и њено гостопримство и срдачност, пример и инспирација свим другим земљама које се суочавају са повећаним приливом миграната.
Министар Вулин се захвалио представницима CRS за сву пружену помоћ и подршку која је увек стизала када је била најпотребнија имајући у виду да је CRS значајан донатор у Републици Србији, нарочито када је реч о превазилажењу последица мигрантске кризе.