Aa

Aa

Кисић Тепавчевић: Значајна сарадња Министарства са УНИЦЕФ-ом

Кисић Тепавчевић: Значајна сарадња Министарства са УНИЦЕФ-ом

Кисић Тепавчевић: Значајна сарадња Министарства са УНИЦЕФ-ом

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић разговарала је са директорком УНИЦЕФ-а Дејаном Костадинов о наставку сарадње и истакла да је ова институција од великог значаја с обзиром на то да пружа подршку у многим областима које су у надлежности Министарства.

 

„Верујем да ће се сарадња са УНИЦЕФ-ом наставити и унапређивати у наредном периоду и да ће постигнути резултати бити од великог значаја за грађане Србије. Надам се ћемо имати заједничких активности и успеха на свим пољима у будућности“, рекла је министарка.

 

Посебно је похвалила пружену помоћ УНИЦЕФ-а у борби против вируса COVID-19 истакавши да је она била од великог значаја свој деци без родитељског старања и грађанима који припадају угроженој категорији становништва.

 

Директорка УНИЦЕФ-а Дејана Костадинов захвалила је министарки на пријему и истакла значај усвојене Стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља,  као и превентивне мере које Србија спроводи у борби против пандемије.

 

„Фокус рада УНИЦЕФ-а увек је био брига о деци и обезбеђивање њихових бољих услова живота и веће заштите од било ког облика злостављања. Надам се да ћемо и у наредном периоду моћи да се похвалимо постигнутим резултатима које ћемо остварити у сарадњи са Министарством“, поручила је Костадинов.