Aa

Aa

Кисић Тепавчевић обишла предузеће „Техно и опрема инжењеринг“ у Нишу

Кисић Тепавчевић обишла предузеће „Техно и опрема инжењеринг“ у Нишу

Кисић Тепавчевић обишла предузеће „Техно и опрема инжењеринг“ у Нишу

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић данас је приликом посете Нишу обишла компанију за производњу опреме, пројектовање и консалтинг у угоститељству „Техно и опрема инжењеринг“, која успешно спроводи мере активне политике запошљавања Националне службе за запошљавање.

 

Кисић Тепавчевић је рекла да јој је задовољство када обилази успешна предузећа, која имају тенденцију раста и развоја и која запошљавају значајан број људи. 

 

Министарка Кисић Тепавчевић је позвала све предузетнике да користе мере активне политике запошљавања, а незапослене да се пријављују на конкурсе, будући да је то  на корист свих. 

 

Кисић Тепавчевић је додала да компанија „Техно и опрема инжењеринг“ користи различите програме запошљавања и да је аплицирала и за нови круг програма „Моја прва плата“. Проф. др Кисић Тепавчевић је захвалила директору и власнику компаније зато што је остао да ради и привређује у својој земљи и дао прилику младима да у Србији имају боље услове за рад и живот.  

 

Министарка Кисић Тепавчевић је у Нишу, са градоначелницом Драганом Сотировски и директором Националне службе за запошљавање Зораном Мартиновићем, уручила 70 уговора за самозапошљавање незапослених лица.