Aa

Aa

„Југоимпорт – СДПР“ донирао Министарству средства за личну хигијену запослених

„Југоимпорт – СДПР“ донирао Министарству средства за личну хигијену запослених

„Југоимпорт – СДПР“ донирао Министарству средства за личну хигијену запослених

Читај ми

Јавно предузеће „Југоимпорт – СДПР“, у циљу обезбеђивања боље заштите грађана Србије од вируса COVID-19, донирало је Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања средства за личну заштиту запослених, односно 4.900 комада перивих комбинезона и средстaва за дезинфекцију у виду 74 прскалице, намењене установама социјалне заштите за смештај корисника.

 

Уговор о донацији потписали су министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор предузећа „Југоимпорт – СДПР“ Југослав Петковић.

 

Министар Ђорђевић захвалио је на донацији и истакао да је она од изузетног значаја за још бољу заштиту како корисника тако и запослених у установама социјалне заштите, који свакодневно обављају тежак посао и брину о нашим грађанима и у овој тешкој ситуацији.

 

„Свака донација је заиста вредна и драго ми је што их је сваким даном све више. Поново смо, као и увек у тешким ситуацијама, показали сложност и хуманост и на то сам изузетно поносан“, рекао је министар и још једном позвао све друштвено одговорне компаније да дају свој допринос у борби против овог опаког вируса.

 

Директор предузећа „Југоимпорт – СДПР“ Југослав Петковић истакао је да његова компанија увек поступа друштвено одговорно, па тако и у овој ситуацији, која је изузетно тешка за све грађане. Како је навео, потребно је да сви они, који су у могућности, дају свој допринос, јер то је најбољи и најбржи пут за успешну борбу против корона вируса.