Aa

Aa

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР КОНСУЛТАНАТА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ АКТИВНОСТИ У ОКВИРУ КОМПОНЕНТЕ 1 ПРОЈЕКТА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ И ЗАПОШЉАВАЊА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР КОНСУЛТАНАТА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ АКТИВНОСТИ У ОКВИРУ КОМПОНЕНТЕ 1 ПРОЈЕКТА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ И ЗАПОШЉАВАЊА

Читај ми

На основу Споразума о зајму закљученог између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој (Светске банке) у циљу реализације Пројекта за унапређење конкурентности и запошљавања, прописано је да Републички секретаријат за јавне политике координише рад консултаната ангажованих у оквиру Компоненте 1 Пројекта: Планирање, праћење и координација јавних политика у складу са процедурама Банке.

Стручњаци се ангажују ради спровођења активности у оквиру Компоненте 1 а у вези са управљањем базираном на резултатима, надгледању и учествовању у процесу мониторинга, извештавања и евалуацији активности. Стручњаци ће бити задужени и за израду препорука и оцена у оквиру својих активности у складу са пословима прописаним овом Компонентом а у сврху спровођења и подршке реформама који се финансирају из зајма Светске банке кроз пројекат Унапређење конкурентности и запошљавања.

Комисија у оквиру Републичког секретаријата за јавне политике, задужена је за спровођење избора консултаната и припрему извештаја у складу са одредбама Споразума о зајму као и Смерницама Светске банке.
Више информација о пројекту можете сазнати: ОВДЕ
Пројектом је предвиђено ангажовање експерата, специјализованих из области потребних за спровођење планираних активности и то: Lead Results Based Management Expert, Impact Evaluation Lead и Impact Evaluation Specialist . Молимо кандидате да своје биографије доставе на енглеском језику. Огласе за ангажовање експерата за извођење активности можете видети у наставку.

docLEAD RESULTS BASED MANAGEMENT EXPERT60.5 KB

docIMPACT EVALUATION LEAD57 KB

docIMPACT EVALUATION SPECIALIST56 KB