Aa

Aa

Дому Бежанијска коса уручена нова медицинска опрема

Дому Бежанијска коса уручена нова медицинска опрема

Дому Бежанијска коса уручена нова медицинска опрема

Читај ми

Геронтолошком центру Београд – Дому Бежанијска коса уручена је медицинска опрема коју је донирала компанија Бамби кроз Уговор о донацији са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. 

 

Корисницима ове установе обезбеђена су четири апарата за искашљавање, као и осам апарата за терапију кисеоником, у укупној вредности од око 3 милиона динара.

 

Свечаном уручењу присуствовао је министар Зоран Ђорђевић који је истакао да верује да ће овој установи, а пре свега њеним корисницима, ова опрема бити од великог значаја и да ће им омогућити бољу здравствену негу.

 

„Захвални смо компанији Бамби што је и у овом периоду пандемије показала солидарност и пружила помоћ онима којима је заиста највише потребна, а то су наши најстарији грађани, о којима, од почетка појаве корона вируса, бринемо на најбољи могући начин, како би сачували њихове животе“, рекао је министар.

 

Директор за правне и корпоративне послове компаније Бамби Вукашин Петковић рекао је да је Бамби, као једна друштвено одговорна компанија, желела да пружи помоћ онима којима је најпотребнија и захвалио министру Ђорђевићу што је то и омогућио.

 

„Наставићемо и у наредном периоду да помажемо нашој држави и грађанима и да обезбедимо за њих све оно што је неопходно, а у оквиру је наших могућности“, рекао је Петковић.

 

В.д. директора Установе Геронтолошки центар Срђан Димитријевић захвалио је на донацији Бамбију и ресорном Министарству и на томе што су препознали колико су ови медицински апарати важни за кориснике ове установе.

 

„Драго нам је што је компанија Бамби кроз цео живот уз наше грађане, и у детињству, а и каснијем животном добу, што доказује и ова донација“, рекао је Димитријевић.