Aa

Aa

Ђорђевић разговарао са новопостављеним градоначелником Ваљева

Ђорђевић разговарао са новопостављеним градоначелником Ваљева

Ђорђевић разговарао са новопостављеним градоначелником Ваљева

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са новопостављеним градоначелником Града Ваљева Лазаром Гојковићем, први дан његовог мандата, о даљој сарадњи са ресорним министарством и плановима за наредни период.

 

Министар Ђорђевић пожелео је Гојковићу успех у раду истакавши да је политика Владе Србије да младим људима даје шансу да напредују и да својим знањем и радом допринесу просперитету наше земље, али и да себи обезбеде боље услове живота. Како каже, Гојковић је прави пример тога.

 

„Приоритет Владе Србије јесте смањење економских миграција. Желимо да младим људима пружимо најбоље услове за живот у рад у Србији, а обезбедићемо и нова радна места, што је рекао и председник Александар Вучић представивши план „Србија 2020-2025“, рекао је Ђорђевић и додао да верује да ће Гојковић, као млад човек, најбоље препознати потребе младих у Ваљеву.

 

Градоначелник Града Ваљева Лазар Гојковић захвалио је министру на посети истакавши да је један од приоритета његовог рада управо смањење незапослености у овом граду и обезбеђивање нових радних места, што је једна од области за коју је управо надлежно ресорно министарство. Како каже, добра сарадња са Министарством и министром Ђорђевићем сигурно ће много допринети да тај циљ и оствари.