Aa

Aa

Ђорђевић посетио Удружење бораца у Ваљеву

Ђорђевић посетио Удружење бораца у Ваљеву

Ђорђевић посетио Удружење бораца у Ваљеву

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Удружење бораца ратова од 1990. у Ваљеву, где је разговарао са председником Љубомиром Брадићем о плановима за сарадњу у наредном периоду.

 

Министар Ђорђевић истакао је да ресорно министарство борцима, ратним војним инвалидима и њиховим породицама поклања посебну пажњу и активно ради на обезбеђивању њихових бољих услова живота.

 

„Сви савези и удружења треба да знају да у сваком тренутку имају подршку Министарства. Са сигурношћу могу да кажем да борачку популацију очекују бољи услови живота у наредном периоду. Ова држава се поноси оним што су они дали за бољу будућност своје земље и њених грађана и заслужују да им се захвалимо онако како доликује. Никада нећемо дозволити да имају лоше услове као у периоду од 2000. до 2012 године., када су били потпуно занемарени“, истакао је Ђорђевић и додао да се 1. јануара очекује нови закон о борцима који ће им сигурно обезбедити много боље услове.

 

Председник Удружења Љубомир Брадић  захвалио министру на посети истакавши да је он једини министар који редовно обилази удружења и разговара о свим евентуалним проблемима и начинима за њихово решавање.

 

„Заиста сам поносан на сарадњу коју имамо са Министарством захваљујући министру Ђорђевићу и његовој одлучности да унапреди наше услове живота. Тако добру сарадњу нисмо имали никада до сада“, нагласио је Брадић.