Министар Вулин: Харадинај ће одговарати за своје злочине

Субота, 10. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је да ће наставити да брани своју земљу и Србе на КиМ и да никада неће признати независност Косова и Метохије додајући да ће Рамуш Харадинај за своје злочине одговарати. "Када вам хапшењем прети доказани убица и вођа једног од најмоћнијих нарко кланова у Европи, онда морате да знате да је то наравно озбиљно", рекао је Вулин новинарима одговарајући на питање да ли озбиљно схвата претње хапшењем… опширније »

ЕУ за стамбено збрињавање Рома и Ромкиња даје 2,5 милиона евра, а Немачка за њихово образовање и запошљавање издваја 2,4 милиона евра

Петак, 09. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома, др Ненад Иванишевић, посетио је данас Ромски едукативни центар у Суботици. опширније »

Бројни проблеми због номенклатуре занимања из 1990. године

Петак, 09. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас, отварајући 9. Међународну научно-стручну конференцију "Социјални актери пред изазовима информатичких технологија у трагању за новом визијом социјалног мира" да је јединствена номенклатура занимања у Србији у употреби још је од 1990. године и да се због тога привреда, друштво и тржиште рада суочавају се са бројним проблемима, јер се не препознају нова занимања нити се људи образују за… опширније »

Министар Вулин: На Косово и Метохију могу да дођем када год хоћу

Петак, 09. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин рекао је данас да може да дође на простор Косова и Метохије, у било који град, “када год хоће”, те да може да уђе, изађе и да приштинске власти о томе или не знају ништа и да не могу да га спрече. опширније »

Министар Вулин: Сви угрожени су збринути и имају кров над главом

Четвртак, 08. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обишао је данас центар „Миленијум“ у Вршцу и Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви, у којима су привремено смештени становници поплављених места из околине Вршца. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић обишао Привремени прихватни центар у Сомбору

Четвртак, 08. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, посетио је данас Привремени прихватни центар за мигранте у Сомбору. опширније »

У Кули одржана осма смотра хорова и певачких група Савеза инвалида рада Војводине

Четвртак, 08. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отворио је данас у Кули осму смотру хорова и певачких група Савеза инвалида рада Војводине. опширније »

Министар Вулин: Драго ми је да су се амбасадори у Приштини коначно огласили, очекујем прецизнију осуду

Среда, 07. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је да му је драго што су се амбасадори на Косову и Метохији коначно огласили када су у питању притисци на Србе на КиМ. „То вероватно значи осуду понашања Рамуша Харадинаја и сличних који су најавили етничко чишћење Срба и који су рекли ако се не буду договорили са Србима око војске Косова да ће Срба нестати са КиМ. То су једини притисци на КиМ које ја видим. опширније »

Министар Вулин: Вучић и српски народ заслужују извињење ЕУ и Хашког трибунала зато што је Харадинај на слободи

Среда, 07. Јун 2017

„Председник Србије Александар Вучић и читав српски народ заслужују извињење од Европске уније и Хашког трибунала зато што је Рамуш Харадинај на слободи и зато што може некажњено да вређа и да прети, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална потања, Александар Вулин. опширније »

Министар Вулин: Лицемерно и ружно оптуживати Вучића да медији у Србији нису слободни

Среда, 07. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је данас да је лицемерно и ружно оптуживати председника Србије Александра Вучића да медији у Србији нису слободни. „Оптуживати Вучића да медији у Србији нису слободни, а то радити са најтиражнијих часописа, најгледанијих телевизија и то годинама, у најмању руку је лицимерно и ружно. опширније »