Министар Ђорђевић се састао са бугарским амбасадором, Ратком Влајковим

Петак, 14. Јул 2017

Током састанка су истакнути добри билатерални пријатељски односи којe прати тренд повећаног обима сарадње... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са грчким амбасадором, Елиасом Елиадисом

Петак, 14. Јул 2017

На састанку је истакнут значај одржавања традиционално добрих и пријатељских односа, као и додатног унапређења сарадње... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са иранским амбасадором, Мола Абдолахом

Петак, 14. Јул 2017

Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Уједињених Арапских Емирата Џумом Рашидом Ал Дахеријем

Четвртак, 13. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се данас са амбасадором Уједињених Арапских Емирата у Србији, Њ.Е. Џумом Рашидом Ал Дахеријем. Амбасадор Ал Дахери је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, на чему се министар Ђорђевић срдачно захвалио и истакао спремност на даље унапређење сарадње две пријатељске земље у свим областима, уз жељу да се изузетно успешна сарадња остварена између… опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скатом

Четвртак, 13. Јул 2017

Амбасадор је изразио саучешће поводом трагичних догађаја који су се десили, када је због насиља у породици више мајки и деце изгубило живот... опширније »

Министар Ђорђевић обишао троје запослених Центра за социјални рад повређених у данашњем трагичном догађају

Среда, 12. Јул 2017

Начелник Војномедицинске академије, пуковник др Мирослав Вукосављевић, пружио је уверавања министру да ће медицински третман и лечење повређених бити на највишем могућем нивоу... опширније »

Одржан хитан састанак министара рада, унутрашњих послова и правде поводом данашњег трагичног догађаја

Среда, 12. Јул 2017

Констатовано је да су овакви случајеви општи проблем целог друштва и показана je одлучност да се предузму конкретне кораке... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са немачким амбасадором Акселом Дитманом

Среда, 12. Јул 2017

Министар Ђорђевић је похвалио добру праксу Немачке у домену контролинга која се примењује у Министарству одбране, а која ће бити успостављена у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Републике Словеније Владимиром Гаспаричем

Среда, 12. Јул 2017

Амбасадор је истакао да Словенија подржава Србију на њеном путу ка Евопској унији, као и сваки други вид напретка и развоја... опширније »

Министар Зоран Ђорђевић посетио Инспекторат за рад

Среда, 12. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, посетио је данас Инспекторат за рад и у седишту овог инспектората одржао радни састанак и разговор са руководством и инспекторима рада. Циљ састанка је био непосредан увид у могућности за унапређење рада Инспектората и запослених, како би у потпуности могли да остварују своја законска овлашћења. Министар је дао пуну личну подршку Инспекторату и нагласио његову улогу у надзору, спровођењу контроле законитости у… опширније »