Aa

Aa

Државни секретар Ненад Иванишевић са представницима општине Димитровград о EaSI програму

Државни секретар Ненад Иванишевић са представницима општине Димитровград о EaSI програму

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, разговарао је данас у Београду са представницима општине Димитровград. Састанку је присуствовао и државни секретар у Министарству за рад, Драган Тодоровић.


С обзиром на то да је на сајту ресорног министарства објављен јавни позив за ЕУ програм за запошљавање и социјалне иновације (EaSI), Иванишевић је челне људе општине Димитровград позвао да подстакну своје суграђане да направе квалитетне пројекте и аплицирају за овај програм који представља добру шансу за запошљавање на локалном нивоу. Државни секретар је представнике Димитровграда упознао и са Програмом јачања социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом, који је Министарство за рад потписало са представницима Немачке развојне банке (KfW).
Председник општине Димитровград, Владица Димитров, је похвалио сарадњу коју та општина има са Министарством за рад и изразио уверење да ће сарадња бити још успешнија у наредном периоду.