Aa

Aa

Државни секретар Ненад Иванишевић посетио општину Шид

Државни секретар Ненад Иванишевић посетио општину Шид

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, разговарао је данас са представницима локалне самоуправе и новоизабраним председником општине Шид, Предрагом Вуковићем.


Иванишевић је изјавио да је у Шид дошао да подржи новоизабраног првог човека општине, показујући тако бригу Владе Републике Србије о локалним самоуправама у циљу њиховог напретка. Државни секретар је са општинским руководством разговарао о свим аспектима даље сарадње, посебно о програму EaSI (главном фонду Европске уније у области рада, запошљавања и социјалне политике) као доброј шанси за запошљавање на локалном нивоу. Иванишевић је најавио да ће представници ове општине формирати стручни тим како би, уз помоћ Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, конкурисали за што већи број пројеката.
Председник општине Предраг Вуковић је истакао да Шид има задовољавајућу сарадњу са ресорним министарством и нагласио да је посета државног секретара Ненада Иванишевића значајна јер Шид мора да крене напред и да са надлежним државним институцијама одржава свакодневни контакт.