Aa

Aa

Министар Ђорђевић на 39. седници Извршног одбора Удружења послодаваца установа социјалне заштите Републике Србије

Министар Ђорђевић на 39. седници Извршног одбора Удружења послодаваца установа социјалне заштите Републике Србије

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, присуствовао је 39. седници Извршног одбора Удружења послодаваца установа социјалне заштите Републике Србије.

Министар Ђорђевић је изјавио да је почаствован позивом да присуствује овој седници, посебно јер је позив стигао на почетку његовог мандата, што показује пуно поверење овог удружења и руководстава установа чланица. Нагласио је да ће министарство наставити да ствара боље услове и да ће настојати да у оквиру ограничења и могућности улаже и више у установе социјалне заштите, под које спадају и установе за старија лица.

Сарадња и тимски рад ће бити начин како ћемо да радимо стварајући боље услове. У том раду, имамо и имаћемо подршку Владе РС у то будите уверени, нагласио је Ђорђевић.

*****

Удружење послодаваца установа социјалне заштите Републике Србије је самостална, демократска и независна организација у коју послодавци добровољно ступају ради представљања, унапређења и заштите својих пословних интереса у складу са законом.

Удружење се бави развојем и унапређењем теорије и праксе социјалне заштите у установама социјалне заштите и код других пружаоца услуга социјалне заштите Републике Србије. Основано је 4. маја 2006. године.