Министар Вулин: Породица апсолутни приоритет Владе Републике Србије

Субота, 27. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на отварању манифестације Бабy еxит на Петроварадинској тврђави да Влада Републике Србије не може да нађе бољи начин да промовише све оно што је урадила за заштиту породице и заштиту деце него да буде на месту где се окупљају хиљаде породица, деце и њихових родитеља. опширније »

Министар Вулин на Сајму услуга социјалне заштите у Суботици

Субота, 27. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отворио је у Атријуму хотела ,,Галерија“ у Суботици Сајам услугa социјалне заштите, на коме се представило више од 60 јавних и приватних установа у систему социјалне заштите, као и организације цивилног друштва. опширније »

Министар Вулин: Сраман покушај рехабилитације Калабића

Субота, 27. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је у Суботици да је покушај рехабилитације четничког команданта Николе Калабића сраман и увредљив. „Сраман је зато што је несхватљиво да држава Србија, српски народ, сада, 70 година након Другог светског рата треба да пређе на страну поражених. Ми смо део антифашистичке коалиције, ми смо део победника, народ победника, а овакве пресуде ће нас гурнути тамо где никада нисмо били – на страну поражених“,… опширније »

Министар Вулин: Дан словенске писмености треба празновати

Среда, 24. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, вечерас, је у Матици српској, на обележавању Дана светих Ћирила и Методија и словенске писмености рекао да смо ми народ који се недовољно упорно бори и залаже за очување свог језика и писма. Однос према ћирилици је однос према српском народу Велика је одговорност стајати за овом говорницом, у сенци погледа бесмртних великана, стајати у Матици српској, не само најстаријој, не само најважнијој, можда и најупорнијој… опширније »

Министар Вулин у Ћуприји отворио пројекат „Цоца-Цола подршка младима“

Среда, 24. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на отварању пројекта „Цоца-Цола подршка младима“ да је Цоца-Цола показала како се понаша социјално одговорна компанија. опширније »

Министар Вулин о паду незапослености

Среда, 24. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на отварању пројекта „Coca-Cola подршка младимa“ да је незапосленост на нивоу Србије у последњем кварталу 2016. године 13 одсто. опширније »

Министар Вулин на Сајму за треће доба 55 плус

Среда, 24. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отворио је Сајам за треће доба 55+, који се ове године одржава под слоганом „Дођите да заједно закорачимо у другу младост“. Министар Вулин је рекао да преко милион и седамсто хиљада пензионера може да буде мирно и сигурно, са пуним поуздањем у своју државу, да ће њихове пензије стизати на време и да ће бити увећане до краја ове или најкасније почетком идуће буџетске године. опширније »

Министар Вулин: Некоректно повезивати право на гласање и новац

Среда, 24. Мај 2017

БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјлна питања Александра Вулин изјавио је данас да је веома некоректно повезивати право Срба да гласају и коришћење тог права са било каквим новцем или нечим сличним. опширније »

Министар Вулин у предузећу OMNI S PLUS

Уторак, 23. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, посетио је предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом OMNI S PLUS doo у Београду, које се, између осталог, бави пословима у туризму и обезбеђивањем аутобуског превоза и свих врста трансфера. Предузеће OMNI S PLUS је послове одржавања хигијене свог возног парка поверило хуманитарној организацији „Дечије срце“, која је, заједно са Министарством за рад, запошљавање, борачка и… опширније »

Министар Вулин: Држава Србија је стала уз Српску листу

Уторак, 23. Мај 2017

Коментаришући изјаву Рамуша Харадинаја да „ће косовска војска бити формирана у року од 90 дана од почетка рада будућег сазива владе и да ће покушати да убеди Србе да је "косовска војска и у њиховом интересу", али ако у томе не успе, пронаћи ће друге начине за постизање тог циља, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је да Харадинај наставља да отворено прети Србима. опширније »