Министар Вулин: Потврђено раније повећање плата и пензија

Уторак, 02. Мај 2017

ГОЧ - Плате и пензије повећаваће се и раније него што је очекивано, односно већ у овој години, а не тек по обрачуну идуће године и то је потврђено, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин. И овог месеца је суфицит уместо дефицита, више се уштедело и више зарадило него што се потрошило, рекао је Вулин новинарима на Гочу. опширније »

Министар Вулин на међугенерацијском дружењу у Клубу Стари град 1

Субота, 29. Април 2017

Поводом Европског дана међугенерацијске солидарности, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствовао је у Клубу за старије Стари град 1 међугенерацијском дружењу у коме су учествовати пензионери Геронтолошког центра Београд, чланови дневних центара и клубова за старије, деца и млади корисници установа социјалне заштите, волонтери, чланови плесних школа и школе за дизајн. опширније »

Министар Вулин одао пошту Гаврилу Принципу у бившем логору у Терезину

Петак, 28. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, одао је данас пошту Гаврилу Принципу у бившем логору у Терезину. „Ако би се српски народ могао описати у две речи, које означавају суштину његовог постојања, онда су то слобода и дужност, а Гаврило Принцип пример је слободе и дужности, он је српска истина и симбол неуморне и тврдоглаве борбе за слободу, баш какви су и Срби“изјавио је Вулин. опширније »

Министар Вулин у Бечу разговарао са аустријским министром за рад Штегером

Петак, 28. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговарао је у Бечу са савезним министром за рад, социјална питања и заштиту потрошача Републике Аустрије, Алојзом Штегером. опширније »

Министар Вулин у Бечу разговарао са аустријским министром унутрашњих послова

Четвртак, 27. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговарао је у Бечу са савезним министром унутрашњих послова Републике Аустрије, Волфгангом Соботком о свим изазовима и последицама са којима се Србија носи у мигрантској кризи. опширније »

Министар Вулин присуствовао обележавању петогодишњице рада Српско-руског хуманитарног центра

Среда, 26. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, најавио је данас током обележавања петогодишњице рада Српско-руског хуманитарног центра у Нишу да ће у наредном периоду Министарство за рад и Центар унапредити своју сарадњу. Министар Вулин је честитао припадницима Центра јубилеј и захвалио им се за храброст, солидарност, и за то што су били уз Србију кад год је било тешко. опширније »

Министар Вулин и амбасадорка Француске потписали Споразум о обнови Споменика захвалности Француској

Уторак, 25. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, и амбасадорка Републике Француске у Србији, Кристин Моро, потписали су Споразум о обнови Споменика захвалности Француској, који се налази на Калемегдану. опширније »

Министар Вулин се састао са министарком одбране Републике Словеније

Понедељак, 24. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас у Љубљани са министарком одбране Републике Словеније, Андрејом Катич. Министар Вулин и министарка Катич су разговарали о актуелној мигрантској кризи и о важности очувања мира и стабилности у региону. Они су се сагласили да је досадашња сарадња две земље била успешна и изразили наду да ће се односи и даље развијати у духу успешне сарадње на свим подручјима од заједничког интереса. опширније »

Министар Вулин у Словенији на конференцији о развоју социјалне економије у југоисточној Европи

Понедељак, 24. Април 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је током посете Словенији поводом учешћа на конференцији „Подстицање развоја социјалне економије у југоисточној Европи“, да је социјално предузетништво развојна шанса коју Србија мора да искористи. опширније »

Премијера "Заласка столећа" Лордана Зафрановића

Петак, 21. Април 2017

БЕОГРАД - Документарни филм Лордана Зафрановића "Залазак столећа (Тестамент Л. З.)" из 1993, данас је по први пут приказан у Србији, поводом Дана сећања на жртве Холокауста, геноцида и других жртава фашизма у Другом светском рату. "Тестамент", филм о ужасима НДХ, о усташкој мржњи и злочинима који често нису били кажњени, премијерно се приказује у Србији, на иницијативу министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулина, који за Тањуг каже да му… опширније »