Реаговање министра Вулина на изјаву Зорана Заева

Среда, 17. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, реагујући на изјаву Зорана Заева, поручио је македонским и другим политичарима у региону да за сопствене проблеме не траже оправдање у Србији јер Србија никоме није оправдање за проблеме, већ може да буде само помоћ. опширније »

Министар Вулин отворио скуп поводом Међународног дана породице

Понедељак, 15. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, поручио је данас на обележавању Међународног дана породице да је 2017. година за Министарство рада година међугенерацијске солидарности. опширније »

Министар Вулин о изјави Рамуша Харадинаја

Понедељак, 15. Мај 2017

Коментаришући захтев Рамуша Харадинаја да „Вашингтон заврши посао између Косова и Србије“, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, је рекао да Албанци морају да одлуче да ли хоће да воде ратове Рамуша Харадинаја, али да притом морају да разумеју да више нису иста време и те ратове више неће водити читав свет. опширније »

Реаговање министра Александра Вулина на изјаву председника Удружења хрватских бранитеља

Понедељак, 15. Мај 2017

Коментаришући изјаву председника Удружења хрватских бранитеља да га треба прогласити персоном нон грата због изјава о Блајбургу, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, је рекао да ће Хрватска морати да се определи да ли негује вредности Блајбурга и стрељаних усташа или вредности побијене јасеновачке деце и усташких жртава. опширније »

Министар Вулин и амбасадор Белорусије Чушев на Гробљу ослободилаца Београда

Понедељак, 15. Мај 2017

Церемонија узимања грумена земље са места на коме су сахрањени посмртни остаци Белоруса погинулих приликом ослобођења српске престонице 1944. године, а који ће бити положен у храму Свих светих у Минску, одржана је на Гробљу ослободилаца Београда уз присуство амбасадора Републике Белорусије, Владимира Чушева, министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александра Вулина, представника Министарства одбране и Војске Србије, града Београда, СУБНОР-а. опширније »

Министар Вулин: Блајбург једино место у Европи где се некажњено велича фашизам

Недеља, 14. Мај 2017

Коментаришући фотографије мале деце и родитеља обучених у усташке униформе са скупа одржаног на Блајбуршком пољу у Аустрији, министар Вулин је изјавио да није никаква тајна да се у Блајбургу скупља највећи број нациста у Европи, чак неколико десетина хиљада људи који сматрају да су усташки злочини сасвим прихватљиви јер су били чињени над Србима. опширније »

Министри Вулин и Стефановић присуствовали завршетку исељавања миграната из центра Београда

Петак, 12. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, захвалио се данас Министарству унутрашњих послова и Комесаријату за избеглице јер је уз огроман напор и без иједног јединог инцидента и употребе насиља више од 1000 људи смештено у одговарајуће смештајне капацитете. опширније »

Министар Вулин отворио Сајам запошљавања „LINK2JOB“

Петак, 12. Мај 2017

На Сајму запошљавања за младе “LINK2job”, који је данас у Београду отворио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, понуђено је 300 радних места у разним областима. "Није довољно само да завршите школовање. Морате да имате вештину, јер данас послодавци не траже само диплому. То је оно што најмање траже, већ пре вештину, знање, вредноћу, сигурност и упорност", рекао је Вулин. опширније »

Министар Вулин: Кога је Вокер представљао?

Четвртак, 11. Мај 2017

„Избори на Косову биће још једно од оправдања за померање примена споразума о формирању ЗСО на Косову“, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин после обиласка привременог прихватног центра за мигранте у Суботици. "Нисмо ни до сад имали изборе па заједница није формирана, биће то сигурно једно од оправдања. Одлагање примене споразума је манир представника власти у Приштини", рекао је Вулин. опширније »

Министар Вулин и амбасадор Скат обишли привремени прихватни центар за мигранте у Суботици

Четвртак, 11. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин обишао је са амбасадором САД у Србији, Кајлом Скатом, привремени прихватни центар за мигранте у Суботици. Министар Вулин је рекао је да ће се Влада Србије као и до сада понашати хумано и организовано према свим мигрантима и да ће свако од њих добити храну, медицинску бригу и заштиту. "Највећи број ових људи не тражи азилну заштиту у Србији, ми толеришемо њихов боравак без обзира што нису затражили азил и желе… опширније »