На граничним прелазима почела дистрибуција брошура „Запошљавање у иностранству” и „Упућивање запослених на привремени рад у иностранство“

Субота, 10. Јун 2017

На граничним прелазима почела је дистрибуција брошура „Запошљавање у иностранству” и „Упућивање запослених на привремени рад у иностранство“, које је припремило Министарство за рад у циљу боље информисаности о правима наших грађана који се запошљавају у иностранству. опширније »

Министар Вулин: Харадинај ће одговарати за своје злочине

Субота, 10. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је да ће наставити да брани своју земљу и Србе на КиМ и да никада неће признати независност Косова и Метохије додајући да ће Рамуш Харадинај за своје злочине одговарати. "Када вам хапшењем прети доказани убица и вођа једног од најмоћнијих нарко кланова у Европи, онда морате да знате да је то наравно озбиљно", рекао је Вулин новинарима одговарајући на питање да ли озбиљно схвата претње хапшењем… опширније »

Министар Вулин: Сви угрожени су збринути и имају кров над главом

Четвртак, 08. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обишао је данас центар „Миленијум“ у Вршцу и Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви, у којима су привремено смештени становници поплављених места из околине Вршца. Том приликом министар Вулин је рекао да су сва лица из поплављених насеља збринута и да је у центру „Миленијум“ током ноћи било смештено 79 особа, док је у Дому за децу и омладину у Белој Цркви смештено 42 становника ових села. опширније »

Министар Вулин: Драго ми је да су се амбасадори у Приштини коначно огласили, очекујем прецизнију осуду

Среда, 07. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је да му је драго што су се амбасадори на Косову и Метохији коначно огласили када су у питању притисци на Србе на КиМ. опширније »

Министар Вулин: Вучић и српски народ заслужују извињење ЕУ и Хашког трибунала зато што је Харадинај на слободи

Среда, 07. Јун 2017

„Председник Србије Александар Вучић и читав српски народ заслужују извињење од Европске уније и Хашког трибунала зато што је Рамуш Харадинај на слободи и зато што може некажњено да вређа и да прети, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална потања, Александар Вулин. опширније »

Министар Вулин: Лицемерно и ружно оптуживати Вучића да медији у Србији нису слободни

Среда, 07. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је данас да је лицемерно и ружно оптуживати председника Србије Александра Вучића да медији у Србији нису слободни. опширније »

Министар Вулин посетио школу „Миодраг В. Матић“ у Ужицу

Среда, 07. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас, приликом посете Основној школи за образовање ученика са сметњама у развоју „Миодраг В. Матић“ у Ужицу, да су 44 школе које похађају деца са сметњама у развоју добиле све што су тражиле у виду помоћи од Министарства за рад. опширније »

Интервју министра Вулина за ТВ Мост из Звечана

Уторак, 06. Јун 2017

Интервју министра Вулина за ТВ Мост из Звечана опширније »

Смањивање капацитета у складу са смањењем броја миграната

Уторак, 06. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас, поводом предавања које је на Београдској пословној школи одржао на тему „Безбедносни ризици и изазови мигрантске кризе“, да је мигрантска криза нешто што је обележило протеклих неколико година и да је она нешто са чим морамо да научимо да живимо. опширније »

Министар Вулин позвао Србе на КиМ да гласају за Српску листу

Уторак, 06. Јун 2017

Министар Вулин је позвао све Србе на Косову и Метохији да гласају за Српску листу и подсетио да је то „једини начин да се изборимо да не буде Војске Косова, да сачувамо функционисање живота на простору Косова и Метохије и начин његовог финансирања“, и поручио да ће он увек бити са Србима. опширније »