МИНИСТАР ЂОРЂЕВИЋ СА ЧЛАНОВИМА ИЗВРШНОГ КОМИТЕТА ФИР-а

Петак, 08 Септембар 2017 |

Београд – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић ће у суботу, 09. септембра 2017. године, у 15 часова, приредити пријем члановима Извршног комитета ФИР-а у Палати Србија, у сали 129, I спрат, источни улаз (Булевар Михаила Пупина 2).

Међународна федерација покрета отпора и антифашиста ФИР је респектабилна организација чије је седиште у Берлину. Седницу Извршног комитета ће овог пута одржати у Београду како би тим гестом указали поштовање Републици Србији за брижљиво чување тековина антифашизма, али и одали признање СУБНОР-у Србије за вишедеценијско неговање антифашистичке традиције.

У складу са напред наведеним активностима, државни секретар министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће 10. септембра 2017. године, у 9:30 часова на Старом Сајмишту положити венац и одати почаст стрељаним антифашистима на месту нацистичког логора у Другом светском рату. Венце ће такође положити и менаџер града Београда Горан Весић, председник ФИР-а Вилмош Ханти и председник СУБНОР-а Србије Душан Чукић.