Државни секретар Ненад Иванишевић са специјалним саветником Генералног секретара Савета Европе за питање миграција и избеглица Томасом Бочеком

Четвртак, 15. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, састаће се са Томасом Бочеком, специјалним саветником Генералног секретара Савета Европе за питање миграција и избеглица у петак, 16. јуна 2017. године, у 11:00 часова, сала 149, IV спрат ( Немањина бр.11). опширније »

Министар Вулин у Лозници

Четвртак, 15. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у петак, 16. јуна 2017. године, у 11:00 сати, у Вуковом дому културе (Јована Цвијића бб) свечаној академији поводом Дана града Лознице. опширније »

Министар Вулин на конференцији „Злостављање старијих – шта даље, како спречити?“

Среда, 14. Јун 2017

Поводом Међународног дана борбе против насиља над старијима, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у четвртак, 15. јуна 2017. године, у 10:30 сати, у просторијама Црвеног крста Србије (Симина, бр. 19, Свечана сала, I спрат), конференцију под називом „Злостављање старијих – шта даље, како спречити?“. опширније »

У Београду конференција ,,Добре праксе и изазови у пружању подршке деци у миграцијама“

Уторак, 13. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отвориће у среду, 14. јуна 2017. године, у 10:00 часова, у хотелу ,,Мажестик“ у Београду (Обилићев венац, бр. 28) конференцију ,,Добре праксе и изазови у пружању подршке деци у миграцијама“. опширније »

Обележавање 18. годишњице од завршетка Битке на Кошарама

Уторак, 13. Јун 2017

Председник Републике Србије, Александар Вучић, предводиће државну церемонију 14. јуна 2017. године, у 11 часова, код споменика Тибору Церни, у Дебељачи (централни парк) у општини Ковачица. Председник Републике ће том приликом открити споменик погинулом војнику на Кошарама 1999. године, Тибору Церни, и положиће венац уз највише државне и војне почасти свим учесницима битке на Кошарама. Након тога, председник Вучић ће се обратити присутнима. опширније »

Изјава државног секретара и председника Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома и Ромкиња у Републици Србији, Ненада Иванишевића, поводом малолетничког насиља у ОШ „Карађорђе“ у Београду

Уторак, 13. Јун 2017

,,Ми нисмо народ који је расно нетрпељив. Кроз историју смо то и показали. Србија је увек била хумана и гостопримљива земља. Овакви појединачни случајеви су за сваку осуду, али исто тако овакви случајеви су нам показатељ да морамо своју децу свакодневно да учимо да буду ЉУДИ јер је то подједнако важно као и то да буду одлични ђаци. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић са представницима Парламентарне скупштине НАТО у Центру за азил у Крњачи

Понедељак, 12. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, и представници Одбора за економију и безбедност, пододбора за транзицију и развој Парламентарне скупштине НАТО посетиће у уторак, 13. јуна 2017. године, у 15:00 часова, Привремени центар за смештај тражиоца азила у Крњачи (Панчевачки пут бб). опширније »

У Палати Србија Национална платформа о интеграцији Рома

Понедељак, 12. Јун 2017

Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић и Владимир Илић, учествоваће у уторак, 13. јуна 2017. године, у 11:00 часова, у Палати Србија, Источни улаз, сала 129 (Булевар Михајла Пупина, бр. 2) на састанку Националне платформе о интеграцији Рома. опширније »

Државни секретар Владимир Илић на Округлом столу поводом Недеље борбе против дистрофије

Понедељак, 12. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владимир Илић ће у уторак, 13. јуна 2017.године, у 12 сати у хотелу „Holiday Inn“ (Шпанских бораца 74, Нови Београд), отворити Округли сто под називом „Особе са дистрофијом као равноправни грађани“. опширније »

Представљање циљева и резултата пројекта у области образовања, запошљавања и реинтеграције Рома

Недеља, 11. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома, др Ненад Иванишевић, учествоваће у понедељак, 12. јуна 2017. године, у 10:30 часова, у клубу ,,Фабрика“ у Београду (Булевар деспота Стефана, бр. 115) на конференцији на којој ће бити представљени циљеви и резултати пројекта ,,Унапређивање могућности за образовање и интеграцију Рома у Србији, поспешивање запошљивости младих… опширније »