Обележена 213. годишњица боја на Иванковцу

Петак, 17. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију којом је обележена 213. годишњица боја на Иванковцу . Церемонија је одржана 18. августа 2018. године у 11 часова на локалитету "Шанчеви на Иванковцу" код Ћуприје.     Организатор државне церемоније је Владин Одбор за неговање традиција ослободилачких ратова Србије. Код Споменика Миленку Стојковићу на Иванковцу су положени ловорови венци и… опширније »

Обележавање 77. годишњице од злочина на Теразијама

Петак, 17. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 17. августа 2018. године у 10 часова на београдском тргу Теразије код Споменика обешеним родољубима којом ће бити обележена 77. годишњица од злочина почињеног над цивилима од стране окупационих снага. Венце  и цвеће ће такође положити представници Града Београда, удружења и грађани.   Период Другог светског рата обележен је не ретко масовним… опширније »

ОДРЖАНА КОМЕМОРАТИВНА СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 97. ГОДИШЊИЦЕ ОД СМРТИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ ОСЛОБОДИОЦА

Четвртак, 16. Август 2018

Државни секретар Министарства за  рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију обележавања 97. годишњице од смрти краља Петра Првог Ослободиоца у цркви Светог Ђорђа на Опленцу.   Уз државне и војне почасти, крај владаревог саркофага венце су положили и представници Министарства одбране и Војске Србије, Општине Топола као и удружења грађана опредељених за неговање традиција ослободилачких ратова Србије.      … опширније »

Министар Ђорђевић на колегијуму филијала Националне службе за запошљавање

Уторак, 14. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржаће састанак са директорима свих филијала Националне службе за запошљавање у среду, 15. августа са почетком у 12 часова у просторијама НСЗ (Гундулићев венац 23-25). Теме састанка биће нова радна места, усклађивање рада и анализа учинка. Медијима ће се обратити министар Ђорђевић и директор НЗС Зоран Мартиновић у 12 часова, након чега ће бити обезбеђено снимање почетка састанка. Молимо представнике медија да своје… опширније »

Министар Зоран Ђорђевић на церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту ,,Норвешка за вас - Србија“

Понедељак, 13. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије Зоран Ђорђевић присуствоваће церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту „Норвешка за вас – Србија“ , између Амбасаде Краљевине Норвешке у Републици Србији и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге - УНОПС у уторак 14. августа 2018. године у 11 часова у општини Шид (Карађорђева бр. 2).   Након потписивања медијима ће се обратити министар Зоран Ђорђевић, амбасадор Краљевине… опширније »

OБЕЛЕЖЕНА 212. ГОДИШЊИЦА ОД БОЈА НА МИШАРУ

Понедељак, 13. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања  212. годишњице од Боја на Мишару код Шапца. Венце код споменика Карађорђу и Мишарским јунацима су положили и представници Министарства одбране и  Војске Србије, града Шапца као и удружења и грађани опредељени за неговање традиција ослободилачких ратова Србије.   Бој на Мишару, који се одиграо… опширније »

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 212. ГОДИШЊИЦЕ ОД БОЈА НА МИШАРУ

Петак, 10. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић  предводиће 13. августа 2018. године у 10 часова државну церемонију обележавања  212. годишњице од Боја на Мишару код Шапца. Церемонија ће бити одржана код споменика Карађорђу и Мишарским јунацима у месту Мишар код Шапца.   Венце код споменика ће такође положити представници Министарства одбране и  Војске Србије, представници Града Шапца као и удружења и грађани опредељени… опширније »

ОБЕЛЕЖЕНА 89. ГОДИШЊИЦА ОД СМРТИ ДР РУДОЛФА АРЧИБАЛДА РАЈСА

Среда, 08. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић положио је венац и одао почаст поводом обележавања 89. годишњице од смрти др Рудолфа Арчибалда Рајса, код споменика др Арчибалда Рајса.   државног секретара венце су положили представници Амбасаде Швајцарске конфедерације у Београду, Криминалистичко-полицијске академије, Министарства одбране и Војске Србије, Града Београда као и удружења опредељена за неговање традиција ослободилачких… опширније »

Додела награде "Човек године"

Уторак, 07. Август 2018

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Удружење осигуравача Србије настављају добру праксу награђивања појединаца за допринос у остваривању заједничких циљева. Награда „Човек године“ биће додељена појединцима из Министарства који су се истакли својим радом и доприносом, четвртак 9. августа 2018. године у 9 часова у просторијама Удружења осигуравача Србије (Улица Трешњиног цвета 1г). Медијима ће се обратити министар за рад, запошљавање, борачка и… опширније »

ОБЕЛЕЖАВАЊE 89. ГОДИШЊИЦЕ ОД СМРТИ ДР РУДОЛФА АРЧИБАЛДА РАЈСА

Уторак, 07. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће државну церемонију поводом обележавања 89. годишњице од смрти др Рудолфа Арчибалда Рајса, 08. августа 2018. године у 11 часова код споменика др Арчибалда Рајса који се налази у Топчидерском парку (у близини „Милошевог конака“). свечаност подразумева полагање венаца и одавање државних и војних почасти. Поред државног секретара венце ће положити представници Амбасаде… опширније »