Министар Зоран Ђорђевић на обележавању годишњице страдања Срба у Подрињу

Петак, 07. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, присуствоваће у петак, 7. јула 2017. године, у 19:00 часова, парастосу убијеним и погинулим Србима Средњег Подриња на Градском гробљу Братунац. После парастоса и полагања венаца, министар Ђорђевић ће се обратити скупу у склопу програма обележавања страдања са почетком у 20:00 часова на Тргу у Братунцу (сала Центра за културу).  опширније »

Поводом трагичног догађаја који се данас десио у Новом Београду

Среда, 05. Јул 2017

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања  изражава дубоко жаљење због трагичног догађаја који се данас десио на Новом Београду.  опширније »

Реаговање Министартва за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на изјаву програмске директорке Центра за социјалну политику и професорке на Факултету за економију, финансије и администрацију, Гордане Матковић

Недеља, 02. Јул 2017

Министартво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и сви запослени у систему свакодневно, савесно, компетентно и одговорно, брину о потребама и правима најосетљивијих група - деце, старих, особа са инвалидитетом... опширније »

Министар Вулин на обележавању две године рада Прихватног центра за мигранте у Прешеву

Понедељак, 19. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у уторак, 20. јуна 2017. године, у 12:00 часова, обележавању две године постојања и успешног рада Привременог прихватног центра за мигранте у Прешеву (Васе Смајића, бр. 2). Догађају ће присуствовати и стална координаторка УН у Србији и представница УНДП-а, Карла Робин Херши. опширније »

Министар Вулин присуствује уклањању графита који позивају на насиље над Ромима

Недеља, 18. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у понедељак, 19. јуна 2017. године, у 10:00 часова, испред Дома здравља „Др Симо Милошевић“ на Чукаричкој падини (Стевана Ђурђевића Трошаринца, бр. 2), уклањању графита који позивају на насиље против ромске популације. опширније »

Државни секретар др Ненад Иванишевић на скупу „Глобални договор о миграцијама“

Недеља, 18. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, говориће у понедељак, 19. јуна 2017. године, у 14:00 часова, у згради Уједињених нација (Булевар Зорана Ђинђића, бр. 64) на скупу „Глобални договор о миграцијама“. опширније »

Државни секретар Владимир Илић са представницима Агенције за стратешке иницијативе РФ и Светске банке

Недеља, 18. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, састаће се у понедељак, 19. јуна, у 09:00 сати, у Министарству за рад (Немањина, бр. 22-26, крило Б, спрат II, кабинет 4) са представницима Светске банке и Агенције за стратешке иницијативе Руске Федерације, у оквиру студијске посете у вези са пројектом дечије заштите у Русији (Child Welfare in Russia), чију имплементацију врши Светска банка у сарадњи са Агенцијом за стратешке иницијативе. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић на представљању резултата трећег истраживања ставова грађана Србије према избеглицама и избегличкој кризи

Недеља, 18. Јун 2017

Поводом Међународног дана избеглица, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, говориће у понедељак, 19. јуна 2017. године, у 11:00 часова, у Impact Hub-у (Македонска, бр. 21) на Округлом столу ,,Резултати трећег истраживања о ставовима грађана према избеглицама и избегличкој кризи“. опширније »

Министар Вулин на манифестацији „Крајишке пјесме, игре и обичаји“ у Бусијама

Субота, 17. Јун 2017

Поводом Међународног дана избеглица министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у недељу, 18. јуна 2017. године, у 17:30 часова, манифестацији „Крајишке пјесме, игре и обичаји“, која ће бити одржана код цркве Светог Ћирила и Методија у насељу Бусије (општина Земун). опширније »

Министар Вулин на 17. Завичајном збору у Буковцу

Петак, 16. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у суботу, 17. јуна 2017. године, у 15:00 часова, 17. Завичајном збору – косидби, који се одржава на Селишту у Буковцу (код Новог Сада). опширније »