У Суботици свечаност поводом годишњице постојања Геронтолошког клуба ,,Прозивка“

Четвртак, 01. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, присуствоваће у петак, 2. јуна 2017. године, у 10:30 часова, свечаности поводом обележавања пет година постојања Геронтолошког клуба ,,Прозивка“ у Суботици (Наде Димић, бр. 34). опширније »

Министар Вулин у Братислави

Среда, 31. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састаће се у четвртак, 1. јуна 2017. године, у 14:00 сати, у Братиславском замку (Трг Александра Дубчека) са министром за рад, социјална питања и породицу Словачке Републике, Јаном Рихтером, и министарком за рад и социјалну политику Чешке Републике, Михаелом Марсковом. опширније »

Обилазак радова и утврђивање стања на ратним меморијалима на територији града Краљева

Среда, 31. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Драган Поповић, обићи ће 1. јуна 2017. године, у 11:30 часова радове на санацији и реконструкцији споменика и ратних меморијала на територији града Краљева. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић у Привременом центру за тражиоце азила у Крњачи

Среда, 31. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, и представници америчке хуманитарне и развојне агенције CRS (Catholic Relief Services) и Фондације ,,Ана и Владе Дивац“, посетиће у четвртак, 1. јуна 2017. године, у 11:30 часова, Привремени центар за тражиоце азила у Крњачи (Панчевачки пут бб). опширније »

Државни секретар Владимир Илић отвара конференцију „Мој живот на улицама Новог Сада“

Среда, 31. Мај 2017

Поводом Међународног дана детета, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, отвориће у четвртак, 1. јуна 2017. године, у 12 сати, у Културном центру у Новом Саду (Католичка порта бр. 5) конференцију под називом „Мој живот на улицама Новог Сада“. опширније »

Државни секретар Владимир Илић на Дивчибарама

Уторак, 30. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владимир Илић отвориће у среду, 31. маја 2017. године, у Хотелу „Дивчибаре“ (Дивчибаре) у 15 сати, стручни скуп на тему „Даљи правци развоја система социјалне заштите - положај ЦСР у судским поступцима“. Државни секретар Владимир Илић у уводном излагању стручног скупа говориће о приоритетима политике развоја система социјалне заштите. опширније »

Обележавање 208. годишњице боја на Чегру

Уторак, 30. Мај 2017

Ниш, Чегар – Помоћник министра у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Милан Поповић предводиће државну церемонију поводом обележавања 208. годишњице боја на Чегру која ће бити одржана 31. маја 2017. године са почетком у 11.00 часова код споменика Стевану Синђелићу у оквиру Спомен–комплекса на Чегру код Ниша. опширније »

Министар Вулин у Шиду

Понедељак, 29. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обићи ће у уторак, 30. маја 2017. године, у 10:00 часова, Привремени прихватни центар за мигранте у Шиду, преко пута Железничке станице. опширније »

Државни секретари Владимир Илић, Ненад Иванишевић и председник Скупштине АП Војводине,, Иштван Пастор у Дому ,, Otthon“ у Старој Моравици

Недеља, 28. Мај 2017

Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања,, Владимир Илић, др Ненад Иванишевић и председник Скупштине АП Војводине, Иштван Пастор посетиће у понедељак, 29. маја 2017. године, у 13:00 часова,  Дом за лица ометена у менталном развоју ,, Otthon“ у Старој Моравици. ( Бајшански пут бб. ). опширније »

Министар Вулин на фестивалу Baby Exit

Петак, 26. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, говориће у суботу, 27. маја 2017. године, у 16:30 часова, на фестивалу Baby Exit који се одржава на Петроварадинској тврђави у Новом Саду (поред Музеја града Новог Сада). опширније »