Представљање циљева и резултата пројекта у области образовања, запошљавања и реинтеграције Рома

Недеља, 11. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома, др Ненад Иванишевић, учествоваће у понедељак, 12. јуна 2017. године, у 10:30 часова, у клубу ,,Фабрика“ у Београду (Булевар деспота Стефана, бр. 115) на конференцији на којој ће бити представљени циљеви и резултати пројекта ,,Унапређивање могућности за образовање и интеграцију Рома у Србији, поспешивање запошљивости младих… опширније »

У Београду конференција ,,Утицај жена − да ли жене могу променити Србију“

Недеља, 11. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отвориће у понедељак, 12. јуна 2017. године, у 09:30 часова, конференцију ,,Утицај жена – да ли жене могу променити Србију“, која се одржава у хотелу ,,Метропол“ у Београду (Булевар краља Александра, бр. 69, Балска сала). опширније »

Министар Вулин на конференцији за штампу поводом Светског дана борбе против злоупотребе дечијег рада

Недеља, 11. Јун 2017

Поводом Светског дана борбе против злоупотребе дечијег рада министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, и представник Међународне организације рада (МОР), Јован Протић, присуствоваће у понедељак, 12. јуна 2017. године, у 10 часова, у Медија центру у Београду (Теразије 3), конференцији за штампу на којој ће бити представљени резултати које је Србија постигла у овој области. опширније »

Министар Вулин на граничном прелазу Хоргош 1

Петак, 09. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обићи ће у суботу, 10. јуна 2017. године, у 11:00 часова, Хоргош 1, један од граничних прелаза на коме се деле брошуре „Запошљавање у иностранству” и „Упућивање запослених на привремени рад у иностранство“, које је припремило Министарство за рад у циљу боље информисаности о правима наших грађана који се запошљавају у иностранству. опширније »

На Палићу манифестација ,,Слатки викенд“

Петак, 09. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отвориће у суботу, 10. јуна 2017. године, у 10:00 часова, манифестацију ,,Слатки викенд“ у Еко центру на Палићу (Језерска бб). опширније »

Обележавање 149. годишњице смрти кнеза Михаила Обреновића

Петак, 09. Јун 2017

Државна церемонија поводом обележавања 149. годишњице смрти кнеза Михаила Обреновића биће одржана 10. јуна 2017. године, у 12 часова, код саркофага кнеза Михаила у Саборној цркви у Београду. Пре почетка церемоније биће одржан верски обред. опширније »

Министар Вулин на конференцији „Социјални актери пред изазовима информатичких технологија у трагању за новом визијом социјалног мира“

Четвртак, 08. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у петак, 9. јуна 2017. године, у 10 часова у Палати Србија, сала 129, Источни улаз (Булевар Михајла Пупина, бр. 2), Девету међународну научну конференцију „Социјални актери пред изазовима информатичких технологија у трагању за новом визијом социјалног мира“. На скупу ће учествовати представник Међународне организације рада, Јован Протић, као и стручњаци различитог профила, професори, представници… опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић у Ромском едукативном центру у Суботици

Четвртак, 08. Јун 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома, др Ненад Иванишевић, и чланови Градског већа Суботице, Наташа Алексић и Илија Ђукановић, посетиће у петак, 9. јуна 2017. године, у 11:00 часова, Ромски едукативни центар у Суботици (Сомборски пут бб – Тржни центар Нова трошарина). опширније »

Влада усвојила Акциони план за примену Стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Републици Србији

Четвртак, 08. Јун 2017

Влада Републике Србије је на седници одржаној 7. јуна 2017. године усвојила Акциони план за примену Стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Републици Србији. Акциони план је усвојен за период од 2017. до 2018. године. опширније »

Министар Вулин данас у Белој Цркви и Вршцу

Четвртак, 08. Јун 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, посетиће данас, у 13:00 сати, Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви (Јована Цвијића, бр. 1), у коме су привремено смештени становници поплављених места из околине Вршца, углавном мајке са децом. опширније »