Министар Зоран Ђорђевић у смедеревској железари

Среда, 06. Септембар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић заједно са амбасадором Народне Републике Кине, Ли Манчангом обићи ће у четвртак, 07. септембра 2017. године, у 10.00 часова, Железару ,,HBIZ Group Serbia“ у Смедереву (Радинац бб). Железара у Смедереву пример је успешне сарадње две земље. Кинеска компанија ,,Хестил“, 2016. године преузела је српску челичану за 46 милиона евра и у њено пословање уложила 120 милиона долара. Молимо представнике медија да… опширније »

Министар Зоран Ђорђевић у посети Центру за азил у Боговађи

Понедељак, 04. Септембар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, амбасадор СР Немачке у Републици Србији, Њ.Е. Аксел Дитман и заменик извршног директора немачке невладине организације Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. Тим Штеглман, посетиће у уторак 5. септембра 2017. године у 11:00 часова Центар за азил у Боговађи (Боговађа бб). Након обиласка објекта, присутним представницима медија ће се обратити: амбасадор СР Немачке у Републици Србији Њ.Е. Аксел Дитман, министар за… опширније »

OБЕЛЕЖЕНА 211. ГОДИШЊИЦА БОЈА НА ДЕЛИГРАДУ

Понедељак, 04. Септембар 2017

Делиград, Алексинац – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 4. септембра 2017. године поводом обележавања 211. годишњице Боја на Делиграду, у селу Делиград код Алексинца. На месту шанчева из времена Првог српског устанка код цркве са спомен-костурницом, Светог архангела Михаила, положени су венци, и одржан пригодни културно-уметнички програм, у славу изгинулих… опширније »

Отворене 25. Републичке спортске игре параплегичара и квадриплегичара Србије

Петак, 01. Септембар 2017

Помоћник министра у Сектору за бригу о породици и социјалну заштиту Милош Јанковић отворио је данас на Борском језеру у име Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, 25. Републичке спортске игре параплегичара и квадриплегичара Србије. Том приликом, Јанковић је истакао значај одржавања оваквих манифестација и подсетио да Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања пружа свакодневну подршку Савезу параплегичара и квадриплегичара Србије. „Спортске… опширније »

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 211. ГОДИШЊИЦЕ БОЈА НА ДЕЛИГРАДУ

Петак, 01. Септембар 2017

НАЈАВА ДОГАЂАЈА Делиград, Алексинац – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће 4. септембра 2017. године државну церемонију обележавања 211. годишњице Боја на Делиграду. Церемонија ће бити одржана са почетком у 11 часова, код костурнице спомен–храма светог архангела Михаила код села Делиград. Венце код споменика ће такође положити и представници Министарства одбране и Војске Србије, општине Алексинац као и… опширније »

Прва група студената од данас у Министарству у оквиру реализације програма волонтирања

Петак, 01. Септембар 2017

Помоћница министра у Сектору за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте Јована Миловановић дочекала је данас прву групу од 20 студената у оквиру програма волонтирања, који се реализује према потписаном Протоколу са деканима Правног факултета и Факултета политичких наука Универзитета у Београду. Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписао је пре десет дана Протокол о сарадњи у реализацији програма волонтирања са деканима Правног факултета… опширније »

Министар Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а у Србији Мишел Сен Ло на стручном скупу „Заједно за родитеље и децу“

Уторак, 29. Август 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а за Републику Србију, Мишел Сен Ло, отвориће, у среду, 30. августа 2017. године у 10:00 часова, у хотелу „Palace“, Топличин венац 23, сала Панорама - 6. Спрат, у Београду, стручни скуп под називом „Заједно за родитеље и децу“. Теме стручног скупа биће побољшање безбедности у окружењу и локалној заједници , као и побољшање безбедности у школи и коришћењу дигиталних… опширније »

ОБЕЛЕЖЕНА 212. ГОДИШЊИЦА ОД ОСНИВАЊА ПРАВИТЕЉСТВУЈУШЧЕГ СОВЈЕТА СРПСКОГ

Недеља, 27. Август 2017

Велики Борак, Барајево – Полагањем венаца и одавањем државних и војних почасти код споменика кнезу Сими Марковићу, у Великом Борку, обележена је 212. годишњица оснивања Правитељствујушчег совјета српског. У државној церемонији узели су учешће представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства одбране и Војске Србије, председник Градске општине Барајево, као и бројна удружења и грађани опредељени за неговање традиција ослободилачких ратова… опширније »

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 212. ГОДИШЊИЦЕ ОД ОСНИВАЊА ПРАВИТЕЉСТВУЈУШЧЕГ СОВЈЕТА СРПСКОГ

Петак, 25. Август 2017

НАЈАВА ДОГАЂАЈА Велики Борак, Барајево – 27. августа 2017. године у 11.00 часова код споменика кнезу Сими Марковићу у Великом Борку код Барајева биће одржана церемонија полагања венаца и одавања почасти. Венце ће положити представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства одбране и Војске Србије, председник Општине Барајево, бројна удружења и грађани опредељени за неговање традиција ослободилачких ратова Србије. После церемоније полагања венаца… опширније »

Министар Ђорђевић у посети установама социјалне заштите у Суботици и Кањижи

Петак, 25. Август 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетиће у суботу, 26. августа 2017. године, установе социјалне заштите у Суботици и Кањижи. Распоред: 10:00 часова Дом за децу ометену у развоју „Колевка“, (Јаше Игњатовића 6, Суботица) 10:40 часова Геронтолошки центар Суботица, (Aлеја Маршала Тита 31, Суботица) 15:30 часова Геронтолошки центар Кањижа (Алеја кестенова 14, Кањижа). Министар Ђорђевић ће се приликом посете Дому „Колевка“ и… опширније »