Састанак министра Вулина са генералним директором Међународне организације за миграције (ИОМ), Вилијамом Лејсијем Свингом

Четвртак, 20. Август 2015

Састанак министра Вулина са генералним директором Међународне организације за миграције (ИОМ), Вилијамом Лејсијем Свингом. опширније »

Састанак министра Вулина са председником Међународног комитета Црвеног крста, Питером Маурером

Четвртак, 20. Август 2015

ЖЕНЕВА - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин разговарао је данас у Женеви са председником Међународног комитета Црвеног крста Питером Маурером о ситуацији с којом се Србија суочава у вези са све већим приливом миграната. опширније »

Министар Вулин са амбасадором СР Немачке Акселом Дитманом

Уторак, 18. Август 2015

Фото: Министарство/Фонет NemackiAmbasador опширније »

Сајам запошљавања у Пожаревцу

Уторак, 18. Август 2015

  SajamPozarevac опширније »

Положени венци погинулим припадницима МУП-а

Петак, 14. Август 2015

БУЈАНОВАЦ - Министар за рад запошљавање, борачцка и социјална питања Александар Вулин и амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин данас су у месту Српска кућа код Бујановца, положили венце крај споменика српским полицајцима погинулим у борбама са албанским терористима од 1999.до 2003.године. опширније »

Уручена донација прихватном центру за мигранте у Прешеву

Петак, 14. Август 2015

ПРЕШЕВО - Министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и амбасадор Русије у Србији Александар Васиљевич Чепурин посетили су данас прихватни центар за мигранте у Прешеву коме је уручена донација Српско-руског хуманитарног центра из Ниша. опширније »

Парадом Хрватска Србима поручила да се не враћају

Среда, 05. Август 2015

БЕОГРАД - У Београду је данас, поводом обележавања Дана сећања на страдале и прогнане Србе, одржана Меморијална академија, на којој је председник Србије Томислав Николић поручио да је Хрватска војном парадом у Загребу поручила протераним Србима да се не враћају и да их све чека поново. опширније »