Отварање Сензорне собе у Установи за децу и младе „Шабац“

Субота, 12. Септембар 2015

Уређење сензорне собе у овој Установи, која се налази у оквиру Центра за социјални рад, покренуто је на иницијативу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Електропривреде Србије, која је за опремање неопходном опремом издвојила 1.000.000 динара. Електропривреда Србије је већ донирала 1.000.000 динара за комплетне радове и опремање неопходном опремом сензорне собе у Дому Драгутин Филиповић – Јуса у Београду. опширније »

Министар Вулин у фабрици DIV Trades у Бачкој Паланци

Уторак, 08. Септембар 2015

Компанија DIV Trades, један од лидера на Балкану у производњи контејнер врећа за хемијску и прехрамбену индустрију, руднике и грађевинарство, перманентно повећава број запослених и редовно улаже у њихово усавршавање. опширније »

Министар Вулин са делегацијом ММФ-а

Четвртак, 27. Август 2015

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се са делегацијом Међународног монетарног фонда. Делегацију ММФ-а предводи Џејмс Руф. опширније »

Отворена дводневна радионица ,,Мониторинг и евалуација стратегије и акционих планова за инклузију Рома“

Понедељак, 24. Август 2015

БЕОГРАД - У Палати Србија почела је са радом дводневна радионица под називом ,,Мониторинг и евалуација стратегије и акционих планова за инклузију Рома“. Радионицу, коју организује Савет за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома, у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Канцеларијом УНДП у Србији, отворио је државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја… опширније »

Министар Вулин састао се са Високим комесаром за избеглице Уједињених нација, Антониом Мануелом де Оливеира Гутерешом

Четвртак, 20. Август 2015

Министар Вулин састао се са Високим комесаром за избеглице Уједињених нација, Антониом Мануелом де Оливеира Гутерешом. опширније »

Министар Вулин састао се са Елхађом Ас Сајем

Четвртак, 20. Август 2015

Министар Вулин састао се са генералним секретаром Међународне федерације друштава Црвеног крста и Црвеног полумесеца, Елхађом Ас Сајем. опширније »