Др Стана Божовић отвара четврти Београдски сајам за младе

Среда, 25. Април 2018

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Др Стана Божовић отвориће четврти Београдски сајам за младе – Belgrade Youth Fair у четвртак, 26. априла 2018. у 10 часова у Коларчевој задужбини, Студентски трг 5 у Београду. Mанифестацијa се одржава 26. и 27. априла и представља највећи регионални сајам запошљавања за младе. опширније »

Државни секретар Негован Станковић одао почаст поводом обележавања ANZAC дана

Среда, 25. Април 2018

Београд –  Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић положио је венац и одао почаст на гробљу Комонвелта у Београду поводом обележавања ANZAC дана у част аустралијских и новозеландских оружаних снага које су учествовале у Првом светском рату.              Венце су такође положили представници Министарства одбране и Војске Србије, Града Београда, као и представници… опширније »

Др Стана Божовић отвара шести састанак СКГО Мреже за ромска питања

Уторак, 24. Април 2018

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Др Стана Божовић отвориће у среду, 25. априла 2018. у 11 часова у хотелу Зира у Београду шести састанак СКГО Мреже за ромска питања.   Састанак је организован у оквиру програма „Подршка ЕУ инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома“, који реализује Стална конференција градова и општина. опширније »

Министар Ђорђевић на међународној конференцији „Реформом до унапређења система социјалне заштите - Искуства Пољске и Србије“

Понедељак, 23. Април 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће у уторак, 24. априла 2018. године, у 10 часова у просторијама Народне банке Србије , (Немањина бр. 17, Београд) међународну конференцију „Реформом до унапређења система социјалне заштите - Искуства Републике Пољске и Републике Србије“. Молимо представнике медија да своје присуство пријаве на адресу press@minrzs.gov.rs или на број телефона: 064/8622-148 најкасније до 24. априла до 9 часова. опширније »

OБЕЛЕЖЕНА 203. ГОДИШЊИЦА ОД ИЗБИЈАЊА ДРУГОГ СРПСКОГ УСТАНКА

Понедељак, 23. Април 2018

Таково, Горњи Милановац – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је у оквиру Спомен-комплекса „Други српски устанак“ у Такову код Горњег Милановца  државну церемонију обележавања 203. годишњице од избијања Другог српског устанка.     „Након више од два века историјског сећања на догађај чије су последице допринеле обнови српске државности, таковски устанак посматрамо као истински… опширније »

ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГИХ ЖРТАВА ФАШИЗМА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ

Петак, 20. Април 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће 22. априла 2018. године у 11 часова државну церемонију обележавања Дана сећања на жртве Холокауста, геноцида и других жртава фашизма у Другом светском рату код Споменика „Жртвама геноцида у Другом светском рату“ у оквиру комплекса некадашњег нацистичког логора смрти „Старо сајмиште“ на Новом Београду.   Након полагања венаца и одавања почасти, министар Ђорђевић обратиће се… опширније »

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 203. ГОДИШЊИЦЕ ОД ИЗБИЈАЊА ДРУГОГ СРПСКОГ УСТАНКА

Петак, 20. Април 2018

Таково, Горњи Милановац – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће 23. априла 2018. године у 13 часова у оквиру Спомен-комплекса „Други српски устанак“ у Такову код Горњег Милановца  државну церемонију обележавања 203. годишњице од избијања Другог српског устанка.     Церемонија подразумева полагање венаца и одавања почасти, обраћање председника Општине Горњи Милановац и државног секретара… опширније »

Одржана конференцијa „Покретање процеса израде Стратегије социјалне заштите у Републици Србији“

Петак, 20. Април 2018

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић отворио је конференцију „Покретање процеса израде Стратегије социјалне заштите у Републици Србији“, која је почетак јавне и стручне расправе о будућим циљевима и приоритетима у области социјалне заштите.   „Задовољство ми је да смо данас, сви овде окупљени, спремни да заједно отпочнемо креирање нове етапе развоја система социјалне заштите у нашој земљи. Овај процес… опширније »