Званично отварање реконструисаног објеката ОШ „Сремски фронт“ у Моловину

Петак, 31. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Краљевине Норвешке Њ.Е. Арне Санес Бјорнстад посетиће у понедељак 3. септембра  2018. године у 08:30 часова ОШ „Сремски фронт“ у Моловину (Фрушкогорска бб), поводом церемоније званичног отварања реконструисаног објеката ове установе.   Основна школа „Сремски фронт“ у Моловину једна је од васпитно-образовних установа у којој су завршени радови реконструкције у оквиру… опширније »

ОБЕЛЕЖЕНА 213. ГОДИШЊИЦА ОД ОСНИВАЊА ПРАВИТЕЉСТВУЈУШЧЕГ СОВЈЕТА СРПСКОГ

Понедељак, 27. Август 2018

Полагањем венаца и одавањем државних и војних почасти код споменика кнезу Сими Марковићу, у Великом Борку, обележена је 213. годишњица оснивања Правитељствујушчег совјета српског.   Поред представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, церемонији су присуствовали и положили венце представнивици Министарства одбране и Војске Србије, председник Градске општине Барајево, као и бројна удружења и грађани опредељени за неговање традиција ослободилачких ратова… опширније »

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 104. ГОДИШЊИЦЕ ОД ЦЕРСКЕ БИТКЕ

Петак, 17. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију 19. августа 2018. године у 11 часова у оквиру  спомен-комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице поводом обележавања 104. годишњице од Церске битке.       Церемонија подразумева полагање венаца и одавање почасти, пригодан уметнички програм и протоколарна обраћања.   Организатор државне церемоније је Влада Републике Србије - Одбор за… опширније »

Обележена 213. годишњица боја на Иванковцу

Петак, 17. Август 2018

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију којом је обележена 213. годишњица боја на Иванковцу . Церемонија је одржана 18. августа 2018. године у 11 часова на локалитету "Шанчеви на Иванковцу" код Ћуприје.     Организатор државне церемоније је Владин Одбор за неговање традиција ослободилачких ратова Србије. Код Споменика Миленку Стојковићу на Иванковцу су положени ловорови венци и… опширније »

Обележавање 77. годишњице од злочина на Теразијама

Петак, 17. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 17. августа 2018. године у 10 часова на београдском тргу Теразије код Споменика обешеним родољубима којом ће бити обележена 77. годишњица од злочина почињеног над цивилима од стране окупационих снага. Венце  и цвеће ће такође положити представници Града Београда, удружења и грађани.   Период Другог светског рата обележен је не ретко масовним… опширније »

ОДРЖАНА КОМЕМОРАТИВНА СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 97. ГОДИШЊИЦЕ ОД СМРТИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ ОСЛОБОДИОЦА

Четвртак, 16. Август 2018

Државни секретар Министарства за  рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију обележавања 97. годишњице од смрти краља Петра Првог Ослободиоца у цркви Светог Ђорђа на Опленцу.   Уз државне и војне почасти, крај владаревог саркофага венце су положили и представници Министарства одбране и Војске Србије, Општине Топола као и удружења грађана опредељених за неговање традиција ослободилачких ратова Србије.      … опширније »

Министар Ђорђевић на колегијуму филијала Националне службе за запошљавање

Уторак, 14. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржаће састанак са директорима свих филијала Националне службе за запошљавање у среду, 15. августа са почетком у 12 часова у просторијама НСЗ (Гундулићев венац 23-25). Теме састанка биће нова радна места, усклађивање рада и анализа учинка. Медијима ће се обратити министар Ђорђевић и директор НЗС Зоран Мартиновић у 12 часова, након чега ће бити обезбеђено снимање почетка састанка. Молимо представнике медија да своје… опширније »

Министар Зоран Ђорђевић на церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту ,,Норвешка за вас - Србија“

Понедељак, 13. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије Зоран Ђорђевић присуствоваће церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту „Норвешка за вас – Србија“ , између Амбасаде Краљевине Норвешке у Републици Србији и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге - УНОПС у уторак 14. августа 2018. године у 11 часова у општини Шид (Карађорђева бр. 2).   Након потписивања медијима ће се обратити министар Зоран Ђорђевић, амбасадор Краљевине… опширније »