Oбележавање 76. годишњице од битке на Кадињачи

Понедељак, 27. Новембар 2017

Државни секретар министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће предводити државну церемонију поводом обележавања 76. годишњице од битке на Кадињачи која ће бити одржана 29. новембра 2017. године у 11 часова у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица.   Код спомен-костурнице херојима Кадињаче биће положени венци и одате државне и војне почасти. Поред државног секретара венце ће такође положити представници Министарства одбране и… опширније »

Државна секретарка Стана Божовић на Семинару за инспекторе и инпекторке рада под називом „Примена антидискриминационих прописа“

Петак, 24. Новембар 2017

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Стана Божовић отвориће семинар за инспекторе и инспекторке рада "Примена антидискриминационих прописа" , у понедељак 27. новембра, у 10 часова , у хотелу "Зира" , Рузветова 35, сала "Родос". опширније »

Потписивање Меморандума о сарадњи на успостављању СОС телефонске линије за жене жртве насиља

Петак, 24. Новембар 2017

На Међународни дан борбе против насиља над женама, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписаће у суботу 25. новембра 2017. године у 10 часова Меморандум о сарадњи на успостављању СОС телефонске линије за жене жртве насиља, у згради „Београђанка“ (Масарикова 5), 12. спрат, канцеларије бр. 1208 и 1209. Меморандум о сарадњи на успостављању СОС телефонске линије за жене жртве насиља ће бити потписан између Министарства за рад, запошљавање,… опширније »

Министар за рад,запошљавање, борачка и социјална питања одржаће први пут састанак са свим представницима Савеза удружења особа са инвалидитетом са територије Србије

Уторак, 21. Новембар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржаће у среду, 22.11.2017. године са почетком у 11 часова у згради „Палата Србије“, источни улаз,V спрат, сала 533, састанак са представницима 33 савеза удружења особа са инвалидитетом које у свом саставу имају 565 локалних удружења особа са инвалидитетом са територије целе Србије. Састанку су, поред представника савеза, позвани да присуствују и представници локалних организација. На састанку ће први… опширније »

Обележена годишњица ослобођења Бања Луке у Првом светском рату

Уторак, 21. Новембар 2017

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић, у име Владе Републике Србије, присуствовао је обележавању годишњице ослобођења Бања Луке у Првом светском рату, у Храму Христа Спаситеља. Након верског помена несталим и погинулим српским борцима у Првом светском рату присутнима су се обратили и председник Републике Српске Милорад Додик, министaр за рад и борачко-инвалидску заштиту Владе Републике Српске Миленко Савановић и градоначелник Бања… опширније »

Министар Ђорђевић на састанку Социјално - економског савета

Уторак, 21. Новембар 2017

Социјално - економски савет Републике Србије и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржаће састанак под називом „Значај локалних Социјално - економских савета“ у среду, 22. новембра, у 13 часова у просторијама Клуба посланика (Толстојева 2).     Тема састанка је формирање и активан рад локалних социјално - економских савета који су од великог значаја за унапређење социјалног дијалога у Републици Србији. Развој и јачање ових савета јесу… опширније »