Државни секретар Нерић и помоћник министра Јанковић присуствовали прослави Дана oпштине Бачки Петровац

Понедељак, 16. Октобар 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић и помоћник министра у Сектору за бригу о породици и социјалну заштиту Милош Јанковић, заједно са амбасадорком Словачке Републике у Србији, Њ.Е. Дагмар Репчековом, присуствовали су прослави Дана oпштине Бачки Петровац. Државни секретар разговарао је са представницима општине Бачки Петровац који су га упознали са социјално-економском ситуацијом у општини Бачки Петровац, као и планираним… опширније »

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић и помоћница министра Нина Митић разговарале са предузетницама у Зрењанину и Житишту

Недеља, 15. Октобар 2017

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић и помоћница министра Нина Митић посетиле су Град Зрењанин и општину Житиште,  поводом 15. октобра, Међународног дана сеоских жена. Божовић и Митић заједно су, са начелницом Средњебанатског управног округа Снежаном Вучуревић, градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем, председником општине Житиште Митром Вучуревићем и посланицом у Скупштини АП Војводине Стојанком Лекић, обишле три… опширније »

Државни секретар Ненад Нерић на прослави Дана општине Бачки Петровац

Петак, 13. Октобар 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Ненад Нерић и амбасадорка Словачке Републике у Србији, Њ.Е. Дагмар Репчекова, присуствоваће у понедељак, 16. октобра 2017. године прослави Дана општине Бачки Петровац (Коларова бр. 6).  У 9:00 часова, државни секретар Нерић и амбасадорка Репчекова састаће се са представницима општине Бачки Петровац, у згради Општине Бачки Петровац (Коларова бр. 6). Након састанка, у 9:45 планиране су изјаве за медије. С… опширније »

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 102. ГОДИШЊИЦЕ ОД СТРАДАЊА СРПСКИХ ИНТЕРНИРАЦА У ЛОГОРУ У АРАДСКОЈ ТВРЂАВИ У РУМУНИЈИ

Петак, 13. Октобар 2017

Арад, Румунија – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће 16. октобра 2017. године у 14.00 часова комеморативне свечаности код спомен-обележја страдалим интернирцима у Првом светском рату које се налази у оквиру данашње Арадске тврђаве у Граду Араду у Румунији и код споменика  на градском гробљу „Помениреа“ поводом обележавања 102. годишњице од страдања српских интернираца у Араду у Румунији. … опширније »

Министар Ђорђевић у посети Савезу слепих Србије

Четвртак, 12. Октобар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић посетиће поводом обележавања Међународног дана слепих просторије Савеза слепих Србије и Градске организације слепих Београд (Јеврејска 24, Београд) у петак, 13. октобра у 13:30 часова. По доласку у просторије Савеза слепих Србије и Градске организације Београд, министар Зоран Ђорђевић обићи ће Мултимедијалну салу и разговарати са… опширније »

Комеморативно окупљање у оквиру Спомен-комплекса ``Чачалица`` у Пожаревцу поводом обележавања српско-руских комеморативних свечаности

Четвртак, 12. Октобар 2017

НАЈАВА ДОГАЂАЈА   Пожаревац – Државни секретар Министарства  за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће 15. октобра 2017. године у 13.00 часова државну церемонију у оквиру Спомен-комплекса ``Чачалица`` у Пожаревцу посвећену одавању почасти борцима и цивилима страдалим у Другом светском рату. Комеморативно окупљање почеће церемонијом полагања венаца и одавања почасти код Спомен-костурнице страдалих припадника Црвене Армије. Након тога,… опширније »

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 76. ГОДИШЊИЦЕ ОД СТРАДАЊА ЦИВИЛА У ДРАГИНЦУ КОД ЛОЗНИЦЕ

Четвртак, 12. Октобар 2017

НАЈАВА ДОГАЂАЈА Лозница, Драгинац – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће 14. октобра 2017. године у 11 часова у месту Драгинац код Лознице предводити државну церемонију полагања венаца и одавања почасти посвећену очувању достојанственог сећања на 2.950 цивила брутално ликвидираних 14. октобра 1941. године.            Поред државног секретара, код спомен-костурнице у Драгинцу венце ће… опширније »

Министар Ђорђевић на међународној конференцији „Улагање у децу – добробит за сву децу“

Среда, 11. Октобар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, присуствоваће међународној конференцији „Улагање у децу – добробит за сву децу“, која се одржава у четвртак, 12. октобра, од 9.00, у Клубу посланика (Толстојева 2) у Београду.  На конференцији ће бити представљена међународна искуства и примери јавних издвајања из буџета са циљем да се смањи сиромаштво и социјална искљученост деце. Поред тога, говориће се о новчаним давањима за децу (описом… опширније »