Државни секретари Владимир Илић, Ненад Иванишевић и председник Скупштине АП Војводине,, Иштван Пастор у Дому ,, Otthon“ у Старој Моравици

Недеља, 28. Мај 2017

Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања,, Владимир Илић, др Ненад Иванишевић и председник Скупштине АП Војводине, Иштван Пастор посетиће у понедељак, 29. маја 2017. године, у 13:00 часова,  Дом за лица ометена у менталном развоју ,, Otthon“ у Старој Моравици. ( Бајшански пут бб. ). опширније »

Министар Вулин на фестивалу Baby Exit

Петак, 26. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, говориће у суботу, 27. маја 2017. године, у 16:30 часова, на фестивалу Baby Exit који се одржава на Петроварадинској тврђави у Новом Саду (поред Музеја града Новог Сада). опширније »

Министар Вулин на Сајму услуга социјалне заштите у Суботици

Петак, 26. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у суботу, 27. маја 2017. године, у 12:00 часова, у Атријуму хотела ,,Галерија“ у Суботици (Матије Корвина, бр. 17) Сајам услугa социјалне заштите, на коме ће се представити више од 60 јавних и приватних установа у систему социјалне заштите, као и организације цивилног друштва. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић на представљању резултата пројекта ,,Економско оснаживање Ромкиња: унапређивање капацитета за запошљавање и самозапошљавање“

Среда, 24. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома и Ромкиња у Републици Србији, др Ненад Иванишевић, присуствоваће у четвртак, 25. маја 2017. године, у 12:00 часова, у ЕУ Инфо центру (Краља Милана, бр. 7) представљању резултата осамнаестомесечног пројекта ,,Економско оснаживање Ромкиња: унапређивање капацитета за запошљавање и самозапошљавање“. опширније »

У Београду обука ,,Деца на мигрансткој рути − оснаживање хранитеља за бригу о деци у ситуацији миграције“

Среда, 24. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, присуствоваће у четвртак, 25. маја 2017. године, у 10:00 часова, у хотелу ,,Србија“ (Устаничка, бр. 127) обуци ,,Деца на мигрантској рути − оснаживање хранитеља за бригу о деци у ситуацији миграције“. опширније »

Обилазак радова на споменику „Слобода“ на Иришком венцу, споменику партизанима у Дивошу, спомен-костурници из Првог светског рата на Градском гробљу у Сремској Митровици и спомен-комплексу Сремски фронт у Адашевцима

Среда, 24. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Драган Поповић, обићи ће 25. маја 2017. године, од 8:30 часова радове на споменику „Слобода“ на Иришком венцу, споменику партизанима у месту Дивош, спомен-костурници из Првог светског рата на Градском гробљу у Сремској Митровици и спомен-комплексу Сремски фронт у Адашевцима. опширније »

Министри Вулин и Вукосављевић на обележавању Дана словенске писмености

Среда, 24. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, и министар културе и информисања, Владан Вукосављевић, присуствоваће вечерас, у 19:30 часова, у Свечаној сали Матице српске у Новом Саду (Матице српске, бр. 1), обележавању Дана светих Ћирила и Методија и словенске писмености. опширније »

Министар Вулин на отварању пројекта „Coca-Cola подршка младима“

Уторак, 23. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у среду, 24. маја 2017. године, у 14:00 часова, у згради општине Ћуприја (13. октобра, бр. 7), прву радионицу у оквиру пројекта „Coca-Cola подршка младима“. Догађају ће присуствовати и директор Националне службе за запошљавање, Зоран Мартиновић, генерални директор компаније Coca-Cola HBC Србија, Александар Ружевић, и председник општине Ћуприја, Нинослав Ерић. опширније »

Министар Вулин на Сајму за треће доба 55 плус

Уторак, 23. Мај 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у среду, 24. маја 2017. године, у 12:00 часова, у Хали 3 Београдског сајма (Булевар војводе Мишића, бр. 14), Сајам за треће доба 55+, који се ове године одржава под слоганом „Дођите да заједно закорачимо у другу младост“. опширније »

Државни секретар Ненад Иванишевић у волонтерској акцији уређења Калемегданског парка

Уторак, 23. Мај 2017

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, учествоваће у среду, 24. маја 2017. године, у 11:45 часова, на Калемегдану (испред Споменика захвалности Француској) у волонтерској акцији уређења Калемегданског парка у част обележавања Европског дана паркова. опширније »