Повећање пензија од јануара 2018. године

Среда, 01. Новембар 2017

Председник Србије Александар Вучић, гостујући на ТВ Пинк, рекао је између осталог, да ће 1.485.439 пензионера, односно 86,6 одсто од укупног броја пензионера, од јануара следеће године имати веће пензије него икада. Председник Вучић објаснио је да око 60 одсто пензионера није ни имало смањење пензија. Како је рекао, 1.000.882 пензионера имаће кумулативно око осам до осам и по одсто повећање, да ће скоро 1.500.000 пензионера имати веће пензије, а да ће и преостали број од 13.4 одсто од… опширније »

Министар Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арапских Емирата Њ.Е Џума Рашид ал- Џахери у посети Специјалној болници за рехабилитацију и ортопедску протетику

Понедељак, 30. Октобар 2017

            Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арaпских Емирата Њ.Е.  Џума Рашид ал-Џахеријем, посетиће у уторак 31. октобра у 15 часова, Специјалну болницу за рехабилитацију и ортопедску протетику (Булевар војводе Путника 7) у Београду.              Повод посете је отварање aдаптираног простора за радно - окупациону терапију. Посредством Министарства за рад,… опширније »

Државна секретарка Стана Божовић на „Недељи солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“

Недеља, 29. Октобар 2017

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић, у уторак, 31. октобра, у Новом Пазару (хотел Атлас, Ул. Јошанички кеј б.б.), са почетком у 11 часова, отвориће манифестацију под називом „Недеља солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“.  Након тога, у  12:30 часова, биће одржана конференција за медије. Истог дана, у уторак 31. октобра у 14 часова, државна секретарка обићи ће "Дом за лица… опширније »