Састанак Министарства са агенцијама за безбедност и здравље на раду

Уторак, 22. Јануар 2019

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Управа за безбедност и здравље на раду одржаће састанак са правним лицима и предузетницима који поседују лиценцу за обављање послова безбедности и здравља на раду у среду, 23. јануара 2019. године у 11:30 часова у Палати Србија, сала Србија, Београд, (Ул.Михајла Пупина 2).   Након састанка министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обратиће се медијима.   Циљ одржавања састанка је… опширније »

Ђoрђевић: Споразуми са Русијом одлична вест за грађане Србије

Уторак, 22. Јануар 2019

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, гостујући у емисији „Добро јутро Србијо“ на „Хепи“ телевизији, говорио је о четири споразума које је потписао са ресорним руским министром Максимом Топилином, у присуству председника Републике Србије Александра Вучића и председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина.   Mинистар Ђорђевић је истакао да је Министарство веома поносно због потписаног споразума са стратешким… опширније »

ОБЕЛЕЖEНА ГОДИШЊИЦА СМРТИ ВОЈВОДА ЖИВОЈИНА МИШИЋА И ПЕТРА БОЈОВИЋА И АРМИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА ПАВЛА ЈУРИШИЋА ШТУРМА

Недеља, 20. Јануар 2019

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је 20. јануара 2019. године у Београду традиционално комеморативно окупљање и церемоније одавања државних и војних почасти поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића Штурма.   Венце су положили делегација Министарства одбране и Војске Србије, представници града Београда, потомци истакнутих војсковођа,… опширније »

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ СМРТИ ВОЈВОДА ЖИВОЈИНА МИШИЋА И ПЕТРА БОЈОВИЋА И АРМИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА ПАВЛА ЈУРИШИЋА ШТУРМА

Петак, 18. Јануар 2019

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 20. јануара 2019. године у 11 часова на Новом гробљу у Београду поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића-Штурма.   Венце ће такође положити представници Министарства одбране и Војске Србије, Града Београда, потомци истакнутих војсковођа као и представници… опширније »

Први састанак Координационог тима за праћење токова из области економских миграција у Републици Србији

Понедељак, 14. Јануар 2019

Први састанак Координационог тима за праћење токова из области економских миграција у Републици Србији, на чијем је челу министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, одржаће се у уторак, 15. јануара, са почетком у 10:45 часова , у Палати Србија (Булевар Михајла Пупина 2), канцеларија број 470 .   Након снимања покривалица, медијима ће се обратити министар Зоран Ђорђевић.   Поред представника Министарства за рад, тим ће чинити и представници Српске… опширније »

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Четвртак, 10. Јануар 2019

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања саопштава да је 10. јануара  2019. године, госпођи Јовани Миловановић престала дужност вршиоца дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – Сектор за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте.   Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања јој захваљује на досадашњој сарадњи и постигнутим резултатима и жели успех у даљем личном и професионалном раду.   опширније »

Конференција поводом завршетка пројекта „Реци НЕ раду на црно“

Петак, 04. Јануар 2019

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржаће конференцију за медије поводом завршетка пројекта “Јачање капацитета Инспектората за рад и подизање свести грађана у циљу сузбијања рада на црно” („Реци НЕ раду на црно“),  у среду, 9. јануара 2019. године, у Палати Србија (Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз), сала Београд, са почетком у 10 часова.   Присутнима ће се обратити министар за рад, запошљавање, борачка и… опширније »