Министар Ђорђевић отворио је XX Дечији сајам у Београду

Петак, 06 Октобар 2017 |

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је јубиларни XX Дечији сајам у Београду.

Министар Ђорђевић рекао је да му је изузетна част што је у прилици да отвори манифестацију са традицијом дугом 10 година и додао да ће Министарство и убудуће наставити да ради на томе да нашој деци буде боље.

„Свeт остаје на младима, јер деца су наше највеће благо“, поручио је министар Ђорђевић и заједно са децом отворио  Дечији сајам.

Посетиоци Дечијег сајма биће у прилици да уживају  у разноврсном програму на бини и спортском терену, великом броју наградних игара и такмичења, дружењу са аниматорима, ликовима из цртаних филмова, а још доста изненађења очекује како малишане, тако и њихове родитеље.

***

  У свакој улици на Дечијем сајму, на штандовима излагача смештене су разне врсте активација за најмлађе, креативне радионице, ликовни кутак, док родитељи на штандовима могу добити информације о великом броју брендова и нових производа намењених како деци, тако и читавој породици.