Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Републике Словеније Владимиром Гаспаричем

Среда, 12. Јул 2017

Амбасадор је истакао да Словенија подржава Србију на њеном путу ка Евопској унији, као и сваки други вид напретка и развоја... опширније »

Министар Зоран Ђорђевић посетио Инспекторат за рад

Среда, 12. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, посетио је данас Инспекторат за рад и у седишту овог инспектората одржао радни састанак и разговор са руководством и инспекторима рада. Циљ састанка је био непосредан увид у могућности за унапређење рада Инспектората и запослених, како би у потпуности могли да остварују своја законска овлашћења. Министар је дао пуну личну подршку Инспекторату и нагласио његову улогу у надзору, спровођењу контроле законитости у… опширније »

Министар Ђођевић се састао са шефом Мисије ОЕБС-а Андреом Орициом

Уторак, 11. Јул 2017

Министар Ђорђевић захвалио је Мисији ОЕБС-а на свим напорима који су досада уложени на спровођењу веома захтевних и стратешки важних пројекта... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Републике Италије Ђузепеом Манцом

Уторак, 11. Јул 2017

Министар Ђорђевић се захвалио на сарадњи коју је имао са Амбасадом Републике Италије док је био министар одбране и изразио наду да ће односи Италије и Србије... опширније »

Министар Зоран Ђорђевић у посети Дому Бежанијска коса

Министар Зоран Ђорђевић у посети Дому Бежанијска коса

Субота, 08. Јул 2017

Приликом посете, министар Ђорђевић je искористио прилику да се представи, разговара са корисницима и упозна са њиховим потребама, навикама... опширније »

Министар Зоран Ђорђевић на обележавању годишњице страдања Срба у Подрињу

Петак, 07. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, присуствовао је данас у Братунцу обележавању годишњице страдања Срба у Подрињу... опширније »

Министар Зоран Ђорђевић се састао са новоизабраним амбасадором Белорусије Валеријем Бриљовим

Петак, 07. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са Њ.Е. Валеријем Бриљовим, новоизабраним амбасадором Републике Белорусије у Београду. опширније »

Министар Зоран Ђорђевић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином

Четвртак, 06. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду, Александром Чепурином... опширније »

Изјава министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића:

Четвртак, 06. Јул 2017

Трагедија која се догодила јуче у Центру за социјални рад на Новом Београду дубоко ме је лично потресла.. опширније »

Министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зорану Ђорђевићу, уручене Златна плакета и сабља за резултате постигнуте на челу Министарства одбране

Четвртак, 06. Јул 2017

Министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зорану Ђорђевићу, данас су у Малој ратној сали у Генералштабу, министар одбране Александар Вулин  и  начелник Генералштаба Војске Србије, Љубиша Диковић,  уручили су сабљу... опширније »