Министар Ђорђевић се састао са амбасадорком Румуније, Оанаом Кристинa Попом

Уторак, 18. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са амбасадорком Румуније у Републици Србији, Њ.Е. Оанаом Кристинa Попом. Амбасадорка Попа истакла је да Румунија подржава Републику Србију на њеном путу ка приступању ЕУ, као и да је спремна за унапређење сарадње у циљу даљег развоја традиционално добрих билатералних односа. Министар Ђорђевић се захвалио на подршци и истакао да било би од великог значаја унапредити сарадњу у областима које су у… опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Краљевине Норвешке у Републици Србији, Арне Санес Бјорнстадом

Уторак, 18. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са амбасадором Краљевине Норвешке у Републици Србији, Арне Санес Бјорнстадом. Министар Ђорђевић се захвалио на досадашњој веома успешној сарадњи и пруженој финансијској подршци и представио краткорочне и дугорочне планове Министарства за рад, запошљавање борачка и социјална питања који обухватају унапређење нормативног оквира, реорганизацију функционисања Министарства и осталих институција у… опширније »

Министар Ђорђевић са представницима центара за социјални рад из целе Србије

Понедељак, 17. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, одржао је данас конференцију за медије, након састанка са директорима центара за социјални рад из целе Србије, који су иначе у надлежности локалних самоуправа, као и представницима репрезентативних синдиката у области социјалне заштите, ради сагледавања стања и потреба у овом сегменту система. Поводом трагичних догађаја, министар Ђорђевић је рекао да је предузет низ конкретних мера како би се спречили слични… опширније »

Министар Ђорђевић се састао са бугарским амбасадором, Ратком Влајковим

Петак, 14. Јул 2017

Током састанка су истакнути добри билатерални пријатељски односи којe прати тренд повећаног обима сарадње... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са грчким амбасадором, Елиасом Елиадисом

Петак, 14. Јул 2017

На састанку је истакнут значај одржавања традиционално добрих и пријатељских односа, као и додатног унапређења сарадње... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са иранским амбасадором, Мола Абдолахом

Петак, 14. Јул 2017

Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања... опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Уједињених Арапских Емирата Џумом Рашидом Ал Дахеријем

Четвртак, 13. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се данас са амбасадором Уједињених Арапских Емирата у Србији, Њ.Е. Џумом Рашидом Ал Дахеријем. Амбасадор Ал Дахери је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, на чему се министар Ђорђевић срдачно захвалио и истакао спремност на даље унапређење сарадње две пријатељске земље у свим областима, уз жељу да се изузетно успешна сарадња остварена између… опширније »

Министар Ђорђевић се састао са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скатом

Четвртак, 13. Јул 2017

Амбасадор је изразио саучешће поводом трагичних догађаја који су се десили, када је због насиља у породици више мајки и деце изгубило живот... опширније »

Министар Ђорђевић обишао троје запослених Центра за социјални рад повређених у данашњем трагичном догађају

Среда, 12. Јул 2017

Начелник Војномедицинске академије, пуковник др Мирослав Вукосављевић, пружио је уверавања министру да ће медицински третман и лечење повређених бити на највишем могућем нивоу... опширније »

Одржан хитан састанак министара рада, унутрашњих послова и правде поводом данашњег трагичног догађаја

Среда, 12. Јул 2017

Констатовано је да су овакви случајеви општи проблем целог друштва и показана je одлучност да се предузму конкретне кораке... опширније »